Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam munkát külföldön.6 éves a kisfiam. Mama vigyáz láthatáskor rá. Én a szüleimmel élek és rájuk bíznám inkább. Az ex sajnos magánál akarja tartani a gyereket amíg kint leszek. Mit csináljak hogy ez ne így legyen?
nem tudom, hogy mit csinálj
egy biztos: én SOHA nem válnék meg a gyerekemtől (amig ilyen kicsi)
a gyerek most ezt gondolja:
apám elhagyott
anyám el fog hagyni
(kérdező: inkább maradj együtt vele!)
Közös a felügyeleti jog?
Akkor bírósági úton felülvizsgáltathatnád, bár mivel most éppen dolgozni mész külföldre, visszajára fodulhat az egész és mé a végén a te jogodat korlátozzák majd. Tulajdonképpen nehéz kérdés, esetleg menjenek veled a szüleid és ott vigyázzanak a gyerekre. Ha lakást bérelsz totál mindegy, hogy veled vannak vagy sem.
Mi is 75 ezres keresetemből élünk,meg a pároméból ami szintén nem sokkal több, két gyerekkel albérletben.Meg lehet oldani.Hétről hétre kiszámolom mennyi jut kajára ruhára, tisztálkodásra.Heti 7 ezer forintos kajapénzből sokszor még marad is úgy,hogy a gyerekeknek a hűtőben van Actimel, gyümölcs főtt étel.Mindent ott klel megvenni,ahol a legolcsóbb!!!!Én nem bírnám otthagyni a gyerekem.
A szüleid dolgozzanak, egyedülálló anya vagy, fas66za,hogy te tartod el őket.
Ha Te ezt választod,ha a legszebb éveket odaadod másnak,gratula.Tipikus önsajnáltató mártír duma.
Ne mennyél ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!