Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam munkát külföldön.6 éves a kisfiam. Mama vigyáz láthatáskor rá. Én a szüleimmel élek és rájuk bíznám inkább. Az ex sajnos magánál akarja tartani a gyereket amíg kint leszek. Mit csináljak hogy ez ne így legyen?
Ne hagyd itt a gyereket!
Nekem anno 4 éves volt a kisfiam, amikor kimentünk, és vittem magammal egy au pairt, aki járatta az oviba, meg vigyázott rá, ha éjszakáztam, 1 fizetésből is megéltünk, és ha más nem, legalább esténként láthatod a gyerekedet, meg odabújhatsz mellé aludni, hidd el, nagyon sok erőt ad :)
2 éve vagyunk kint, azóta már csak heti 4 napot dolgozom, van is időm a kishercegre :)
hajrá!
kinek a mamája vigyáz láthatáskor? nem az apának kéne?
ha az apa vigyáz rá és szereti akkor rábízhatnád, attól még hogy veled bánt valahogy ami miatt váltatok ha meg nem is az ő hibája, akkor meg végkép..
mert azért még a gyereke neki is lehet a szemefénye... te meg legalább meg tudnád alapozni a jövőt h rendesen el tud tartani a gyereket.
"Én a szüleimmel élek és rájuk bíznám inkább."
Mi van?
Végül is szültél egy gyereket a szüleidnek öregségükre??
Ha te lelépnél, akkor inkább hagyd az apjánál az a kisgyereket. Ha ide-oda rángatjátok, hogyan fog iskolába menni pl.?!
"A jövőjére gondolok hogy kivihessem őt is, de azt meg kell alapozni..."
Bar sajnos nagyon is tudom, nem egyszerü külf munkat talalni, de ha nem megoldhato, hogy magammal vigyem, nalam legyen, en sem ezekben a fontos evekben alapoznam meg a jövöjet!!
Nem tudom megitelni, h milyen sorsa lenne az apanal, nem ismerjük az indokot, miert tartassz töle, de ettöl függetlenül nekem fontosabb a gyerekem es az, amit csak en tudok nyujtani neki ezekben a fontos evekben, mint az anyagi jobb-let. Egyszerüen van egy fontossagi sorrend, mindenki döntse el.
Ha megoldhato persze, pl. nagymama, megbizhato babyszitter vagy akarki veled megy, amiket irtak, es igy mindennap kapcsolatban vagytok, akkor okes. De ha nem, akkor inkabb visszafogottabban, szerenyebben elnek, mig felnö, es amig ugy erzem, szüksege van ram. Ha nagyon gaz az anyagi helyzet, en ebben az esetben nem nezem le a testükböl, szexualis eletböl elöket sem (mert 1.tudom, miert csinalom, 2.sztem itt a masik oldallal van a baj, azzal, hogy erre igeny van), es ebböl mindenkeppen fizethetö egy babyszitter. Persze en sem vagyok olyan testalkatu meg jellemü, igy talan eselyem sem lenne, hogy ilyen munkara felvegyenek :D, de valahogy összeszednem magam, ha nagyon muszaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!