Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a szüleim válnak és én édesanyámmal szeretnék maradni, viszont azt nem akarom hogy édesapámmal pedig rosszba legyek hisz őt is szeretem? Minden válassz jöhet!
Először is őszinte részvétem!
Ha az apa lemond az anya javára, akkor anyukáddal maradhatsz.
Ha nincs megegyezés, akkor a bíróság fog dönteni.
Ha a bíróság az apának ítél meg, akkor lehet fellebezni.
A bíróság figyelembe fogja venni a te akaratodat.
(Szerintem anyukáddal fogsz maradni, ha azt akarod. Persze ha anyukád is akarja.)
Nem mindegy, hogy hány éves vagy.
Minden szülőnek meg kell érteni, hogy egy gyereknek a legjobb az anyja mellett( normális esetben).
Nem hinném, hogy ezen megsértődne apukád.
Ők egymástól válnak el nem tőled.
Attól,hogy anyukáddal maradsz még tarthatod apukáddal a kapcsolatot,lehet jó a viszonyotok.Ehhez mindkettőtöknek úgy kell hozzáállni.
Remélem nem csatároznak a szüleid egymással,és nem használnak fel téged.Sajnos sokan megteszik.
Ha már így alakult,kívánom,hogy mindkettőnek mindig Te (és ha van tesód akkor Ő is)legyél a legfontosabb,és legyenek rád nagyon tekintettel.
Ülj le velük ezt megbeszélni.Gondolom ha már ide tudtál írni elég nagy vagy hozzá.
Minden jót neked,és remélem nem visel meg nagyon a válásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!