Hogyan fogadtathatnám el a szüleimmel, hogy meleg vagyok, és fiúkkal szeretnék randizni?
Kb. 2 hete elmondtam itthon, hogy nem a nőket szeretem. A szüleim teljesen jól reagáltak, de én annyira zavarban voltam, hogy egy szó is alig jött ki a beszélgetésnél... Annyiban maradtunk, hogy meg kell próbálnom lánnyal, és ha látják, hogy tényleg nem megy nekem, akkor könnyebben elfogadják a dolgot. De féltem megmondani (mert apám a Bibliával jött), hogy nem szeretném megpróbálni lánnyal, hisz ismerem magam, már régóta vívódom magamban a ferde hajlamom miatt, próbáltam megváltozni is sikertelenül.
Szóval nem szeretném az egész nyaramat csajozásra pazarolni, mert srácokkal szívesebben ismerkednék. Ezt hogy mondhatnám el nekik? (Amúgy volt már fiúval kapcsolatom, lánnyal nem.)
19/f
Nyugodtan állj oda eléjük és közöld, hogy te nem tudod megpróbálni lánnyal, mert számodra az olyan érzés, mint más embernek a saját nemével. Nem vonz, sosem vonzott, sosem tetszettek a lányok, stb.
Édesapáddal pedig nyugodtan közöld, hogy a bibilia egy elavult útmutató, ráadásul nagyon rosszindulatú is (sokmindent elítél, a mai életre vonatkozóan lehetetlen szabályokat hoz, korlátolt), és nem hiszel benne. Ennyi.
Ha nem fogadják el, ne izgasd magadat. Nem érdemled meg, hogy miattuk szenvedj. Egy szülőnek a gyereke akkor is a gyereke kellene hogy maradjon, ha a saját neméhez vonzódik. Nem a nemi identitásunk határozza meg, hogy kik vagyunk. Ha emiatt akad problémájuk veled, akkor sajnos nem szeretnek igazán...
És mégis miért lett volna a saját döntéséből meleg?
Mert az olyan jó dolog?
Hát nem, pont erről szól maga a kérdés is.
Nem a saját döntésem... Ha dönteni lehetne, nem léteznének melegek a Földön.
Többi hasznos választ köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!