Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kitennéd a gyereked utcára a...

Kitennéd a gyereked utcára a kamaszkori tévelygései miatt?

Figyelt kérdés

ha pl kipróbálta a drogokat

vagy szexchatet

ha mindig a rossz pasikat vonzza akik kihasználják

ha volt már problémája rendőrséggel

nehezen helyezkedik el

de igazából egy érzékeny lélek, voltaképp a hiba ott van, hogy nem önálló, mindenki befolyásolja, naív, csendes, szerencsétlen és mindig szomorú mert vagy ejtették, vagy átverték, stb.

és ha ki is tennéd ilyenek miatt, ugye megértenéd, ha nem akarna téged látni többé és elfelejtene "anyának" tudni téged?

2014. márc. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
*39 a kocsilopás a törvényre tartozik, nem az aktuális bnőre én csak ennyit írtam volna
2014. márc. 19. 14:54
 42/55 A kérdező kommentje:

* már nem azért de magának az eljáró nyomoznak a véleménye is hasonló az enyémhez, mert szerinte ha ő azt mondja a feleségének szálljon be a kocsiba, ő is beszáll a kocsiba és megy vele akár a világ végére.

(nem szószerint, nem ezt, csak mint véleményre írtam példát)

2014. márc. 19. 14:59
 43/55 anonim ***** válasza:
Mesélhetsz itt reggelig minket nem kell meggyőzni. Ha nem beszélsz anyáddal, engem az sem érdekel. De nyilván nem azért regélsz itt mindenfélét, mert annyira nem akarsz vele beszélni/találkozni.
2014. márc. 19. 15:02
 44/55 A kérdező kommentje:

igazából én szeretem anyát.

és bánt ez a helyzet.

de jobban bántanak amely fájdalmat okoz a gyűlöletével.

voltaképp ezért regélek itt.

a bűnözőkre meg visszatérve, aki nem foglalkozik a párjával mert kiderül bűnöző, az csak saját maga miatt nem teszi, magát félti. nehogy ő is bajba kerüljön.

anyánál nem erről van szó.

gyerekféltésből gyereket kidobni...áá ez nekem netzes.

2014. márc. 19. 15:07
 45/55 A kérdező kommentje:

szóval válaszolók szerint szülő jogosan felejti el gyerekét, ha az nem olyan amilyen neki tetszik.

én szerintem nem tudnék ilyen lenni.

talán ezért kerülök mindig bajba. én akit szeretek, tűzön vízen át szeretem.

2014. márc. 19. 15:12
 46/55 anonim ***** válasza:

Igen, jogosan. Ha egyszerűen nem tanulsz a hibáidból akkor gondoskodj magadról. Én sem tartanám a kapcsolatot olyan emberrel, aki szerint az autó lopás az oké, elfogadható, mert ezek szerint erkölcsileg egy nagy nulla. A szerelem nem ok bűnpártolásra és az sem, hogy de hát más is lop. Ilyennel az erkölcstelen ember takarózik. Engem nem az érdekel, hogy a bankár vagy a politikus mit csinál, hanem hogy TE mit csinálsz.

Igen én saját magam nem szeretnék börtönbe kerülni semmilyen pasi miatt sem, másrész azt is fel tudom érni ésszel, hogy ha a csodás hapsim mondjuk kirabol valakit, akkor az adott embernek a kemény munkával, jogosan megszerzett vagyonát veszi el. Undorító, aljas viselkedés és szerintem normális ember megveti az ilyet.

2014. márc. 19. 15:22
 47/55 A kérdező kommentje:

jah, nálam máshol kezdődnek az értékek

nem a munka határozza meg az embert.

egy betanított munkás sem jobb, mint egy bűnöző, ha párkapcsolatot nézünk.

nekem a hűség, tisztelet, szeretet ilyesmik számítanak.

vagyonszerzés legálisan, nehéz munkával, meg attól lopásról, meg ilyenekről írsz.

és akkor megint ott tartunk, hogy szerintem akkor sem jobb ember egyik a másiknál!

aki gürcöl pl meg ezerrel a munkahelyén meg stb, lehet agyba főbe veri otthon az asszonyt.

tudom ez nem mentség a bűnöző oldalára, de nem is mentségként írom,k hanem ezért jelzem, hogy ezért nem határoz meg nálam ez értékrendet. erre megvannak a szokásos szabályok, a törvényi ítélkezés, vagy az "asszonyi válás", meg mindennek a mindennemű következménye.

2014. márc. 19. 15:41
 48/55 anonim ***** válasza:

Neked szerintem valami pszichológiai problémád van, mert egyszerűen nem érted meg a társadalomban való élethez szükséges normákat. A te logikád mentén: miért baj az, ha valaki veri az asszonyt? Van, aki a nagykéssel leszúrja, ahoz képest egy pár pofon az semmi. Egy jó asszony tűrje el a párjának, mert hát nem szereti eléggé, ha nem tűri és csak magára gondol.

Másrészt nehogy már hálásnak kelljen lenni ha a pasi nem ver. EZ LENNE AZ ALAP. Mint ahogy az is, hogy ne egy utolsó bűnöző legyen. Most legyenek a szüleid büszkék, mert ennyire egy ostoba liba a lányuk?

2014. márc. 19. 16:26
 49/55 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám a legjobb barátomat, ha meleg lenne, de akkor nem, ha engem hátba támadna. Akkor sem, ha ártatlanokat bántana, még ha velem nem is tesz ilyet, mert én annyira különleges vagyok. A feltétel nélküli szeretetnek is van határa, amin túl már felelőtlen ostobaságról van szó.
2014. márc. 19. 16:49
 50/55 A kérdező kommentje:

"A te logikád mentén: miért baj az, ha valaki veri az asszonyt?"

nagyon félreértettél.

én mégsem jellemezlek téged...

az én logikám szerint pont, hogy ez sem jobb egy bűnözőnél, milyen alapon ítélünk mi meg egy bűnözőt, az a törvény feladata.

2014. márc. 19. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!