Mikor "adjam oda" a kisbabámat az apjának?
Kisfiam 2 hónapos, az apukájával nem vagyunk egy pár. Sajnos így alakult, nem tervezett gyermek, ha nem akarnám szépíteni akkor azt írnám egy buli eredménye.. ezt nem a kitárulkozási vágyam miatt írtam le, csak hogy világos legyen a helyzet és hogy nincs bennem bosszúvágy vagy hasonlók. Az apa tehát mindig jön látogatni a picit. Kb. 2 naponta. Van egy párja, a terhességem alatt jöttek össze. Ő is jött már vele párszor. Kedves csaj nincs vele bajom, kórházba is meglátogatott, utána az első hónapban 1x jött,pár alkalommal most kb hetente. Van amúgy neki is egy kisgyereke így ért a babákhoz. A kisgyerek is látta már a babát, ő is kedves volt hozzá. Tehát senkire nem lehet igazából panaszom.
Mégis úgy "félek" odaadni a babát.
Pl.
El akarják vinni majd sétálni. Tudom, hogy egy óra, voltunk is már ennyit külön, akkor anyukám vigyázott rá.
Egy hónap múlva megyek esküvőre, nem tervezek hajnalig lenni, de elmegyek szívesen. Szüleim is tudom, hogy jönnének, de azt mondták vigyáznak a babára. Erre a lány felajánlotta, hogy vigyáznak ők a babára. Szinte rosszul esett..
Nem tudom ezeket az érzéseket megmagyarázni. A hormonokra fogom, de lehet csak megzizzentem.
Ne foglalkozzak az aggodalmaimmal szerintetek? Normàlis odaadni egy 2 hónapos babát? Ha kér/felajánl valamit az apa mindenre mondjak igent?
te tudod,hogy mennyire normális az a lány. de ha az apuka meg ő is szívesen vigyázna a babára,akkor hagyd ott náluk nyugodtan. de azért beszélhetsz az apával négyszemközt,hogy még nem bízol annyira a lányban, legyen ott ő is a gyerekkel. elvégre pár hónapja lehetnek együtt.
de ennek csak örülj,hogy így áll az apa és a barátnője a gyerekhez. le is szarhatná és nevelhetnéd egyedül. így legalább kiveszi ő is a részét.
nyugodtan menj el az esküvőre. persze nem mondom, hogy maradj végig, de pár órára ha elmész nem lesz gond.
Ott lenne az apa is persze. De neki a kisfiunk az első élménye a babákkal, szerintem nem is vigyázna rá egyedül. Gondolom ezért a lány ajánlotta fel.
Rendes lány amúgy. Húgom osztálytársa/barátnője volt. 9 hónapja vannak együtt
Szerintem add oda nyugodtan. Az apának is szüksége van saját élményre a kicsivel. És az is szimpatikus, ahogy a barátnő áll hozzá a dolgokhoz.
Az, hogy hogyan fogant, hát, büszke nem lehetsz rá, de ez magánügy. Azt tisztelem benned, hogy megtartottad a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!