Mit gondoltok arról ha egy gyerek ezt mondja az apjának?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha egy kis gyermek 3-4 éves forma többször azt mondja az apjának,hogy téged nem szeretlek csak anyát! A szülők pedig elnevetgélnek rajta,és nem szól rá anyuka sem,hogy ilyet nem szabad. Csak szerintem furcsa ez?2013. dec. 13. 22:10
1/19 anonim válasza:
az kicsit furcsa,hogy nevetnek ezen... A többi nem furcsa.
2/19 anonim válasza:
Majd ezen a korszakon is túlesik....
3/19 anonim válasza:
Azt is fogja még mondani,hogy utállak anya/apa!
Szóval....
4/19 anonim válasza:
Ő még nagyon kicsi, azt "szereti", aki éppen kedvez neki, valóban nincs jelentősége normális családi viszonyok között.
5/19 anonim válasza:
Minden kisgyereknél mond ilyeneket, ezt annyira nem kell komolyan venni, de azért nevetgélés helyett nem árt megjegyezni, hogy nem illik ilyet mondani, mert aztán ilyenkor vicces sokminden, amit a kisgyerek mond, lehet nevetgélni, de egy idő után felnőtt lesz belőle és aszerint fog viselkedni, hogy mennyire nevelték felelősségteljesen.
6/19 A kérdező kommentje:
Persze rendben van még kicsi,és tényleg azt 'szereti' aki éppen a kedvében jár azt pedig nem aki nem enged meg neki valamit,de nekem akkor is furcsa az,hogy még csak annyit sem mondtak neki,hogy de ilyet nem szabad mondani! Az én szüleim biztosan ennyit hozzá fűztek volna ha ilyet mondok.
2013. dec. 13. 22:22
7/19 anonim válasza:
ha fiú akkor ez természetes hiszen még Ödipusz komplexusa van,az apjában rivális lát,aki ő ellene van.ha érdekel keress rá :)
8/19 anonim válasza:
Úgy latszik , tanult szulei vannak, es tudnak fejlödeslelektant.
Nagyon jol allnak hozza, gratula nekik
9/19 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen,de én tudom,hogy a háttérben az anyám sugallta a dolgot,itt is azt gondolom,a kis tudatlan gyerek csak a papagáj...
Nálunk úgy ért véget,hogy elbeszélgettem az apámmal,hogy állítsa le a háttérben a feleségét,vagy nem engedem oda a gyereem többet.
10/19 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, még kicsi. Szinte minden gyerek mond ilyet, egyszer nekem is mondta az egyik lányom, aztán meg fél óra múlva már jött bújni meg ölelgetni.
Nevetgélni nem kell, de nem is kell véresen komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!