Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy gyerek ezt mondja az apjának?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha egy kis gyermek 3-4 éves forma többször azt mondja az apjának,hogy téged nem szeretlek csak anyát! A szülők pedig elnevetgélnek rajta,és nem szól rá anyuka sem,hogy ilyet nem szabad. Csak szerintem furcsa ez?
2013. dec. 13. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22:27-es jav.:gyerekem
2013. dec. 13. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Mit számít az, hogy mit mond még egy gyermek, nem dondolja véresen komolyan a dolgot, ki fogja nőni egyszer. A szülei is így lehetnek ezzel, de azért nem ártana, ha szóvá is tennék azért egyszer-kétszer neki.
2013. dec. 13. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem fiú gyerek véletlenül mert akkor oidipusz komplexusa van ez ilyen korban teljesen normális majd megszűnik ha azonosul az apjával. Igazából csak féltékeny majd kinövi.
2013. dec. 13. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem is szabad rászólni. Egy ilyen kisgyerek ösztönlény, nem fogja fel a felnőttek erkölcsi dolgait.

A nagyszülők teszik jól, a gyerek nem is értené, csak a tiltást, amit nem tud feldolgozni.

2013. dec. 13. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Semmi furcsát nem látok az eredeti kérdésben. Gyakran előfordul, sok családban. Nincs jelentősége. Nem szabad azt mondani, hogy anyát meg apát KELL szeretni, mert nem kell. Majd, ha megdolgozik érte anya, apa is. Az apák sokszor kevesebbet vannak otthon, ezért fordul elő, hogy ilyent mond egy kisgyerek. De ez nem vallás, ez csalás, a szeretet nem kötelezhető senkire!
2013. dec. 13. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a gyerek azt szereti aki mondjuk megveszi neki a csokit, aki elküldi aludni azt meg nem szereti...:)
2013. dec. 13. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmit, bár az hogy ezen nevetnek elég gyerekes viselkedés.
2013. dec. 13. 23:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem 4 éves a kisfiam :)

épp ma balhézott, mert a számítógépet nem kapcsoltuk be neki.

azt mondta:

-nem kell nekem se anyukám, se apukám, inkább világgá megyek, mert undokok vagytok!

kinyitottam neki az ajtót és mondtam, hogy szia, vigyázz magadra! :)

persze nem ment világgá, de na, nem kell megmondani nekik, hogy nem szabad ilyet mondani, most ez a kis eszközük, hogy kicsit rossz legyen nekünk, mi meg kínunkban elnevetgélünk ezen :)

majd kamasz korukban meg cifrábbakat is mondanak ránk... :S

2013. dec. 13. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem a 2,5 éves lányom azt fejtette ki minap,hogy nem szereti anyukámat,csak anyósomat...annyit kérdeztem tőle,h miért?a válasz:vele nem szeretek játszani...Itt annyiban hagytuk a dolgot...

A valós szitu,skype-on nem anyuékat nem akarta hívni,csak anyóst,vele ott jobban el tud szórakozni.A való életben anyuékat is imádja és szeret velük lenni,de valószínűleg "haragszik"rájuk,h keveset találkoznak,mert eddig nagyon közel laktunk hozzájuk,naponta látta őket,nemrég pedig messzire költöztünk,és azóta csak 2-3 hetente..

Nem nevetgélek,"komolyan" veszem,mint mindent amit mond,de tudom,h ennek nincs valódi jelentősége..

2013. dec. 14. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!