Mit gondoltok arról ha egy gyerek ezt mondja az apjának?
Nem is szabad rászólni. Egy ilyen kisgyerek ösztönlény, nem fogja fel a felnőttek erkölcsi dolgait.
A nagyszülők teszik jól, a gyerek nem is értené, csak a tiltást, amit nem tud feldolgozni.
nekem 4 éves a kisfiam :)
épp ma balhézott, mert a számítógépet nem kapcsoltuk be neki.
azt mondta:
-nem kell nekem se anyukám, se apukám, inkább világgá megyek, mert undokok vagytok!
kinyitottam neki az ajtót és mondtam, hogy szia, vigyázz magadra! :)
persze nem ment világgá, de na, nem kell megmondani nekik, hogy nem szabad ilyet mondani, most ez a kis eszközük, hogy kicsit rossz legyen nekünk, mi meg kínunkban elnevetgélünk ezen :)
majd kamasz korukban meg cifrábbakat is mondanak ránk... :S
nekem a 2,5 éves lányom azt fejtette ki minap,hogy nem szereti anyukámat,csak anyósomat...annyit kérdeztem tőle,h miért?a válasz:vele nem szeretek játszani...Itt annyiban hagytuk a dolgot...
A valós szitu,skype-on nem anyuékat nem akarta hívni,csak anyóst,vele ott jobban el tud szórakozni.A való életben anyuékat is imádja és szeret velük lenni,de valószínűleg "haragszik"rájuk,h keveset találkoznak,mert eddig nagyon közel laktunk hozzájuk,naponta látta őket,nemrég pedig messzire költöztünk,és azóta csak 2-3 hetente..
Nem nevetgélek,"komolyan" veszem,mint mindent amit mond,de tudom,h ennek nincs valódi jelentősége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!