Mit szólnátok, ha a gyereketek minden alkalommal sírva menne haza a vezetési óráiról?
Nem igazán tartottam fontosnak a jogsit sose, de hagytam magam rábeszélni az autósiskolára, óriási hiba volt.
Kreszt, elsősegélyt egészen élveztem, érdekelt, elsőre meglett.
Viszont a gyakorlat borzalmas, reménytelennek érzem magam, az órák több mint felén vagyok túl, de elindulni csak kb ötödszörre sikerül mindig, hármasba csak az oktató segítségével tudok váltani ha fogja a kezem, a kormányt nem tudom úgy "alá szedni" ahogy azt elvárják, stb.
Az oktató is pár órája elkezdett kiabálni velem, pedig sok ismerősömet oktatta ő, és mindenki kifejezetten őt ajánlotta, hogy birkatürelme van, és nagyon jó, és elnéző és segítőkész és kedves.
Hazafele minden nap bőgök egész úton, utálom az egészet.
Anyával próbáltam erről beszélni, közölte, hogy márpedig nekem jogsim lesz akkor is, ha beledöglök, márpedig elsőre fogok átmenni a vizsgán, és az életben sok olyat kell csinálni, amihez nincs kedvem.
Ti is így reagálnátok? Valamit nem tudnék vele kezdeni szerintetek? Nagyon nem jó így :(
Mélyen hiszek benne, hogy NEM KELL MINDENKINEK jogsi!!!
Én részemről a forgalomban véreztem el. A kresz piskóta, a kocsit kezelni nem olyan nehéz, de odafigyelni a forgalomban ezerfelé, és gyors döntéseket hozni... na nekem ez nem ment. Abba is hagytam az 5. elhasalt forgalmi vizsga után.
Apám azóta is ki van akadva, a férjem is piszkált egy ideig, de aztán belátta, hogy életveszélyesen vezetnék, ha lenne jogsim akkor is, mindenkinek biztonságosabb úgy, ha én busszal járok.
Ezzel együtt próbáld meg, hátha egy másik oktatóval jobban passzoltok, még a vizsgád is sikerülhet, vezetned meg nem kell...
Nekem épp a kocsi kezelése nem megy egyszerűen :( Ahhoz hozzá vagyok szokva, hogy sokfele figyeljek, nagyvárosban szoktam bicóval közlekedni, úgyhogy a táblák, többi közlekedő figyelése, stb probléma nélkül mennek.
Soha nem volt balesetem, és nem is félek különösebben, csa attól, hogy megint béna leszek.
Na igen, utasként nagyon sokat autózok, így is látom, mennyien kapnak jogsit, akiknek abszolút nem kéne...
A parkolás amúgy patent módon menne, ha nem fulladnék le közben ahányszor váltok 1-es és rükverc között... Igazából a gondjaim 90%-a a váltóval van, a lelkemet eladnám egy automatáért.
Biztonságban érzem magam, ha azt nem számoljuk, hogy néha félek hogy megvernek, mikor a 3. zöldön se tudok átmenni mert nem bírok elindulni :(
Az összes oktató tele van, meg a többit már mások is szidják, hogy türelmetlenek, stb. Ez az egyetlen autós suli a városban.
Oktatócsere mindenképp.
Kiabál veled? Micsoda? A fizető ügyfelével, akiből él? Elmegy a rossebbe.
Te meg ezt hagyod?
Adj magadnak még egy esélyt, ha már ennyi időt és pénzt beleöltetek. Válts oktatót, hátha az újjal más lesz.
"a lelkemet eladnám egy automatáért"
Azt mondjuk nem kell, de válts olyan oktatóra, akinek automata kocsija van. Benne lesz a jogsidban, hogy csak automatát vezethetsz, de mivel úgyis azt akarsz, így ez neked nem okoz majd gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!