Szülők, milyen állapotban ért haza 9-es gyereketek a gólyaavatóról?
nálunk a gólyaavató ( nálunk fecskeavatónak/kopaszavatónak hivják) csak egy délután volt, szivatós és kevésbé szivatós feladatokkal
és egyáltalán nem volt pia
miután megvolt az eredményhirdetés mindenki elindult haza (legalábbis normális esetben haza :D)
Nálunk volt esti buli. Szórakozóhelyen, de teljesen zártkörű, több iskola tartotta együtt. A gyerek teljesen kiakadva jött haza, ugyanis minden gond nélkül vehettek piát a 14-15 éves tinik, az osztálytársai jó része élt is a lehetőséggel, néhányan síkrészegre itták magukat. Az volt a legnagyobb baja, hogy sokaknak szemmel láthatóan ez nem volt új helyzet, ő viszont inkább bevállalja, hogy kiközösítik, de nem hajlandó ilyen partikon részt venni többet. Az, hogy sokan cigiznek is, már csak hab volt a tortán.
Nem értem, hogy szolgálhatnak ki - zártkörű gólyaavató rendezvényen!!! - tiniket alkohollal. Otthon a szülők vajon mennyit látnak ebből? (Mindez egy jó hírű gimnázium diákjaival történt.)
enis elit gimibe jártam. a golya bulin kb 10ig tanárok voltak. utána meg elszabadult a pokol, sokan hanytak, vagy smaroltak a fel evfolyammal. cigi stb természetes volt
én se éreztem jól magam, többet nem is mentem az ilyen sulibulikra
és sokan ugyanúgy voltak mint én, vannak azért normális tinik is
20L
Köszönöm a válaszokat!
Azért én örülök annak, hogy a gyerek így reagált, az oké, hogy a kamasz ki akarja próbálni a dolgokat, azt viszont nem tartom normális dolognak, hogy 14-15 éveseket simán kiszolgálnak piával, cigivel, hülyére isszák magukat és bagóznak, pláne egy kvázi iskolai rendezvényen. Aggályosnak tartom, ha egy szülő ezt szó nélkül el is nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!