1 évnyi kollégium után 19 éves lány 7 hónapos terhesen jön haza, az apa ismeretlen. Hogy lehet a gyereket felnevelni? Örökbe adni nem hajlandó.
Idegentől erre tanácsot kérni?
Teljesen a családtól függ, miként reagálnak erre, és miként oldják meg.
Idiota. (marmint a lany)
Sok penz kell es nagy haz/lakas. Meg persze rengeteg ido amit a gyerekkel tolt aki neveli.
Nem dobnám ki a gyerekem, unokám.
De az biztos, hogy nem is tartanám el.
Szülje meg, de ahogy tud, menjen dolgozni.
Apa ismeretlen? Na ez gáz. Az én gyerekemmel ez nem fordulhatna elő. Eleve tudja, mi az a védekezés, de ha baleset történne véletlenül, akkor tudná, ki az apja.
Ha csak a szüleinek nem hajlandó elárulni az apát, de egyébként ismeri, akkor meg ne is számítson a szülei támogatására.
Egyébként nagyon-nagyon csalódott lennék!!!
Én azért elgondolkodnék, megkapta-e a kellő odafigyelést és felvilágosítást az a lány, aki fiatal felnőtt létére képes volt felcsináltatni magát. (Persze, gondolom a jó öreg "majd vigyázok" módszer, részegen, egy buli után, mert ugye egyetemistákra nem hat sem a tripper, sem a sperma.)
Mindegy, ami megtörtént, megtörtént. Az, hogy meg akarja tartani, érthető, elvégre az ő gyereke. Felnevelni pedig ugyanúgy lehet, mint bárki mást. Nyilván sokkal több teher lesz a lányon, mivel egyedül kell megcsinálnia azt, ami amúgy két ember feladata, de nem lehetetlen.
Hát ha 7 hónapig nem volt szüksége a szülei segítségére, akkor már nagyon nagy pofa kell ahhoz, hogy most tőlük várja.
Egyébként ilyen van??? Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!