Miért nem értik meg a szüleim a helyzetemet?
Bele ne halj, kicsi lany. Nem az utazas iatt romlott a tan,eredmenyed, hanem mrt nem tanulsz. Rengetegen jarnak koran es erek keson haza, megis jo eredmenyeik vannak.
Persze, konnyebb erre fogni. Mi lesz veled egyetemen igy?
Vedd fel a kapcsolatot a kollégiummal. És érvelj azzal, hogy az iskola kollégiumába nem lehetsz túl fiatal, hiszen mindenki ennyi idős.
Emellett vedd rá őket, hogy legalább tájékozódjanak. A legtöbb kollégiumban olyan szigorú szabályokat hoznak, hogy abszolút nincs mitől tartania a szüleidnek.
Túl sokat nem tehetsz. Esetleg megpróbálhatsz beszélni az osztályfőnököddel, hogy beszéljen a szüleiddel. Ha tényleg csak a kimerültség miatt rontottál, akkor ez esetleg segíthet, hogy a szüleid átgondolják a történteket.
Első válaszoló! Mindenkinek másak a képességei. Én pl. gimiben és egyetem alatt is folyamatosan tanultam és így voltam képes egy 4-es szintet kihozni magamból. Láttam, hogy vannak akik az órai anyag meghallgatása után nálam jobb eredményt értek el, de nem tudtam mit csinálni. Más bulizott egyetem alatt, én meg tanultam. Sajnos ez a jegyeinken nem látszott meg...
#6 vagyok.
A 7. válaszodtól dobtam egy hátast. Alig bírom elhinni, hogy ilyen ostoba szülők vannak a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!