Szüleim alig dolgoznak, hogyan lépjek túl ezen a példán?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy apukám a 4 órás munkájával 200 ezer nettót keres, anyának kötetlen a munkaideje, de ő sem dolgozik többet 5 óránál, ő 300 körül keres...
Én meg napi 8-12 órában dolgozom, 80-85 ezerért egy gyárban, ahol 0 fok van!! Nagyon kezd elegem lenni ebből, ráadásul tanult ember vagyok, szüleim meg nem. Nem is értem, hogy találtak ilyen jó helyeket...
2 hónapja dolgozom így, de komolyan nem bírom már. Kiskorom óta az a példa, hogy alig dolgoznak és sok a pénz...
2015. febr. 25. 21:45
1/23 A kérdező kommentje:
Persze örülök, hogy van munkám, na de milyen áron. Ez lesz még 40 évig? Mikor fogok élni? Ráadásul ennyi pénzből albérletbe se tudok menni.
2015. febr. 25. 21:46
2/23 anonim válasza:
Mit dolgoznak a szüleid? Nem tudnak befúrni?
Én is ilyet akarok, ami nekik van :D
3/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leírni, nehogy valaki rámismerjen
2015. febr. 25. 21:49
4/23 anonim válasza:
Kár.
Na, de nem tudnak Neked ezeken a helyeken találni valamit?
5/23 anonim válasza:
Az igen, sok magyar a fél tökét odaadná egy ilyen melóért.
6/23 A kérdező kommentje:
Apa valószínűleg együtt fog nyugdíjba menni a munkaadoval, tehát az a vállalkozás megszűnik, anyánál is esélytelen, ő az egyetlen alkalmazott
2015. febr. 25. 21:52
7/23 anonim válasza:
Te nem tudnád azt a munkát csinálni, amit a szüleid? Feltételezem üzletkötők lehetnek.
8/23 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Akkor leírom. Apa egy orvos mellett asszisztens, anya meg ilyen személyi asszisztens, vagy hogy is hívják. Elég nagy ember mellett
2015. febr. 25. 21:56
9/23 anonim válasza:
Te tanult ember, mi a búbánatot tanultál, amivel egy 0 fokos gyárban 12 órázol 85 ezerért? Valamit nagyon elrontottál menet közben. Valami átképzésen elgondolkodhatnál.
10/23 anonim válasza:
Erre mondják, hogy az élethez szerencse is kell.
Bárkit érhet szerencse. Lehet, hogy egyszer melléd szegődik, sosem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!