Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim alig dolgoznak,...

Szüleim alig dolgoznak, hogyan lépjek túl ezen a példán?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy apukám a 4 órás munkájával 200 ezer nettót keres, anyának kötetlen a munkaideje, de ő sem dolgozik többet 5 óránál, ő 300 körül keres...

Én meg napi 8-12 órában dolgozom, 80-85 ezerért egy gyárban, ahol 0 fok van!! Nagyon kezd elegem lenni ebből, ráadásul tanult ember vagyok, szüleim meg nem. Nem is értem, hogy találtak ilyen jó helyeket...

2 hónapja dolgozom így, de komolyan nem bírom már. Kiskorom óta az a példa, hogy alig dolgoznak és sok a pénz...

2015. febr. 25. 21:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 8 általánossal betegtologató a helyi kórházba, nettó 130-150 000 között visz haza. Igaz, hogy 12 óra, ügyelni is kell, de a havi óraszámot dolgozzák, vagyis a 160 órát. Én is ilyen rendszerben dolgoztam az eü-ben, és igaz, hogy hétvégén is kell dolgozni, de sok a szabadnap. Az alapfizetés kevés, de a pótlékok feljebb nyomják kicsit. Kétlem, hogy te diplomás ápoló lennél, ez nem beszél így a hivatásáról. Ha mégis, akkor kényszerítettek, de te választhattál volna mást is. Ilyen hozzáállással ne is dolgozz az eü-ben, nem vagy oda való. Egyébként meg hasonló munkát te is kereshetsz mint a szüleid.
2015. febr. 26. 11:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Kamu
2015. febr. 26. 12:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Én sem hinném.Mert azt írta,hogy azért nem dolgozik az egészségügyben,mert a gyárban többet kap.Én ápolónő vagyok(nem diplomás,hanem okj-s) és 120-130-at kapok.
2015. febr. 26. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!