Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 1 évnyi kollégium után 19...

1 évnyi kollégium után 19 éves lány 7 hónapos terhesen jön haza, az apa ismeretlen. Hogy lehet a gyereket felnevelni? Örökbe adni nem hajlandó.

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 18:07
1 2 3 4
 11/35 Andizsuzsi ***** válasza:
0%
Még a 6-os válaszra reagáltam
2015. szept. 6. 18:46
 12/35 anonim ***** válasza:
7%
A gyereket majd felnevelik a nagyszülők boldogan, hisz feltehetően éppen abban a korban vannak, amikor a saját gyerek már elment és kell valaki, akit szerethetnek. Lányukat meg legalább most fel kell világosítani, hogy miből lesz a gyerek és hogyan kell cselekedni, ha nem akarjuk a fogantatást.
2015. szept. 6. 18:56
 13/35 A kérdező kommentje:
Elég könnyűvérű lányról van szó, de védekezni mindig tudott eddig. Elmondása szerint ez az egész úgy történt, hogy egy másfél hetes kiránduláson volt, barátnőivel faluról falura utazgattak. Egyik este egy kicsit berúgtak az egyik faluban a szálláshelyükön, és fogadtak, hogy innentől fogva a kirándulás végéig miniruhában lesznek, és az első férfi, aki kikezd velük, magáévá teheti őket, ahogyan az akarja, bárki az. Aki veszít vagy csal, az fizeti a kirándulás minden költségét. Egy ember egy utcán kikezdett vele, fogdosta, ő megadta magát neki a férfi kertjében, innen nem volt hajlandó tovább mondani, mert szégyelli érte magát és nagyon durva volt vele, fájt neki utána. Még az arcára sem emlékszik az embernek, csak arra, hogy nagydarab, kevés őszes haja volt és sörhasa, egy falusi volt az egyik faluból. Ez az apa. Ha visszamenne annak a faluba, azt mondta, hogy megtalálná a házát, de én ezt nem javaslom neki. Rosszul lettem, amikor ezt elmondta. Mindig is problémás volt, de elnéztem neki, mert jó tanuló is volt, és ha szóvá tettem neki, hogy kevesebbet bulizzon és vigyázzon jobban az ismerkedéssel, mindig a fejemhez vágta, hogy neki jó jegyei vannak, utána meg nem szólt hozzám napokig, ezért hagytam, de az én hibám, szigorúbbnak kellett volna lennem.
2015. szept. 6. 18:58
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha 7 hónap alatt ekkora sokk-hírt nem bírt elmondani, akkor valami nagy gáz van abban a családban.

Valszeg leülnék vele beszélgetni, hogy egyrészt ezt hogy sikerült, másrészt hogy akkor találjuk ki hogy mi legyen.

Oké, fiatal, csinál hülyeséget. De ez egy egész életen átívelő döntés, ahogy ő is az én gyerekem egy életen át.

Melót kell találnia, ez egyszer biztos. Valamiféle gyerekvállalási támogatást kap az államtól. plusz még emellé rendezni kell a gyerek elhelyezését amíg az anyja az egyetemen van. Ez koliban nem megoldható, kell egy albérlet, vagy levelezőn fejezze be. Nem lesz egyszerűe menet.

A lány is felelőtlen, mert ennyi idősen jó ha magát el tudja tartani, nem hogy még egy csecsemőt is.

Bár tegyük hozzá, ismerek ilyet, hogy elsőévesként várandós lett, megszülte, lediplomázott. De ott volt a képben az apa, az új pasi és a kettőjük családja.

És így is elég szűkös volt.

2015. szept. 6. 19:01
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
Akkor most jön az, a leányzó hogyan is képzeli el a továbbiakat?
2015. szept. 6. 19:01
 16/35 Andizsuzsi ***** válasza:
85%
Megint wgy kamu kérdés:) így senki sem beszél a láyáról.
2015. szept. 6. 19:03
 17/35 A kérdező kommentje:

16-os, nem kamu a kérdésem.

"már megint..." -> Te minden kérdéshez ezt írod ezek szerint?

2015. szept. 6. 19:05
 18/35 anonim ***** válasza:
76%
13: Ne ebből már egyértelmű, hogy kamu :)
2015. szept. 6. 19:11
 19/35 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy nem kamu a kérdésem. Köszönöm azoknak, akik eddig normálisan válaszoltak. Pont azok vannak lepontozva, nem értem ezt az oldalt. Hagyjatok a játékaitokkal, nem tudom mit akartok, de igazat beszélek, nem tudom mi ebben a hihetetlen.
2015. szept. 6. 19:13
 20/35 anonim ***** válasza:
24%
ti aztán nagyon szerethetitek a lányotokat ... örökbe adnátok az unokátokat szemköztökpni kevés titeket kedves szülők ... fő, hogy mindenki annyira tökéletes, hogy nem követett el egyetlen egy hibát sem, de követdobálni másikra az sima ügy
2015. szept. 6. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!