Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 1 évnyi kollégium után 19...

1 évnyi kollégium után 19 éves lány 7 hónapos terhesen jön haza, az apa ismeretlen. Hogy lehet a gyereket felnevelni? Örökbe adni nem hajlandó.

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 18:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
94%
Szép történet, már csak egy bibije van. Ha a lány jelenleg 7 hónapos terhes, január végén-február elején esett tehetbe. Hol flangáltak akkor miniruhában másfél hétig, pláne, hogy suliidő volt? Ha pedig valami trópusi helyen múlatták az időt (bár az elmondásodból nem ez ül ki), miből? Mert saját keresetük nincs.
2015. szept. 7. 09:59
 32/35 anonim ***** válasza:
94%
Ráadásul neharagudj, de ahhoz nagyon e kell bacva lenni, hogy valaki lefeküdjön egy random "őszes sörhasú pasival". Most komolyan, hacsak nem volt totál K.O., nem hiszem el, hogy gumi nélkül aláfeküdt egy ilyennek.
2015. szept. 7. 10:57
 33/35 anonim ***** válasza:
37%

Elolvastam az összes kommentet, meg azt is hogy esett teherbe a lány. Én komolyan mondom csak nagyon remélni tudom hogy ez kamu! Borzalmas 19 évesen ezt művelni, sőt tovább is megyek: ennél még az is (talán) jobb lett volna ha pénzért fekszik le emberekkel. Az én szememben ez amit művelt, kritikán aluli, nem vonom kétségbe azt hogy én ezek után már tekinteném a lányomnak (pedig nagyon vajszivű vagyok).

De azért hogy ne csak a lányod ócsároljam, remélem érzed a hibát a te részedről is.

2015. szept. 7. 14:12
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Adjátok örökbe a gyereket akkor lesz esélye egy boldog életre! Így az egész családnak folyton csak a körülmények fognak eszébe jutni ha csak ránéznek!
2015. szept. 9. 22:56
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

12/34 es

te nem vagy normalis. mi az hogy a nagyszulok majd orommel felnevelik?

netan az nem jut eszedbe hogy a nagyszulok mar felneveltek a gyerekuket es eszukbe sincs ordito kolykot pelenkazni amig a lanyuk eppen szorakozik valahol es esetleg egy ujabb gyereket szed ossze?

szulje meg es gondoskodjon a gyerekrol vagy adja orokbe.

nalam tuti nem maradna es el se tartanam egyikojuket se.

2015. szept. 20. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!