Szülők, hogyan _reagáltatok_, amikor a "18 évesnél idősebb" lányotok egy tőle jóval (minimum 12-13 év) idősebb férfit vitt haza?
A 18 éves azért van idézőjelben, mert természetesen egy érett, felnőttként viselkedni tudó 17 éves lány szüleinek tapasztalata is érdekel.
Szintén természetes, hogy mindketten komoly kapcsolatként tekintenek a szerelmükre.
És igen, tudom, hogy van sok ilyen kérdés, de ott az a kérdés, hogy ki hogyan reagálna. Én is érdekesnek tartom, hogy mit gondol a témáról egy 16 éves diák, vagy egy 1,5 éves anyja, de jelenleg nem ez érdekel, hanem saját tapasztalat.
Hány éves a lány?
Csak mert a nővérem 34 a pasija 25 volt és apuék tök normálisan fogadták,bár hozzátenném,hogy a srác doki és nem egy ecsethajú,tetkós,bulizós lúzer. 2 éve járnak.
Hát kezdésnek "ferde "szemmel nézném az egészet, mert egy 18 éves lány,még majdnem gyerek.
Ha 20-23 lenne a lány,az kicsit más lenne,pár év is sokat számít ilyenkor tapasztalat terén.
Semmiképpen nem mennék neki a férfinak egyből, de lennének fenntartásaim.
Semmi értelme nem lenne balhézni rögtön, csak a lányom idegenedne el tőlem.
Inkább maradnék a lányom bizalmasa,ha bármi történik, tudjak segíteni, képben legyek.
Mégis mit akarhat egy 30 éves pali, egy 18 éves lánytól?
Működhet akár egy ilyen kapcsolat hosszútávon, de nem ez a jellemző.
Én 18 vagyok (nem sokára 19), a barátom, vagyis a személy, aki talán nem sokára a barátom lesz, 27 éves, ráadásul 200 km-rel arrébb él. Az én szüleim nagyon könnyedén fogadták a dolgot, bár a hétvégi felutazgatásaim néha nem tetszik nekik, bár megjegyzem, a saját pénzemen megyek.
Viszont a dolog így nem teljes, mert én még nem mutattam be (nem régóta tart a "dolog", pár hete), de az én szüleim ezzel is türelmesek. Tartanak annyira épeszűnek, hogy érzékeljem, mi a jó nekem.
Nekem egyelőre csak a "17 éves lány" szemszögéből van tapasztalatom, a párom akkor volt 30, mikor összejöttünk. Anyám őrjöngött, "megtiltotta" hogy találkozzak vele, elkobozta a telefonomat, mikor már nagykorú voltam, de még otthon laktam, akkor is ki kellett kérnie a páromnak, este 8-ra otthon kellett lennem. Annak ellenére, hogy betartottuk a szabályokat anyám állította, hogy biztos csak szexelni akar velem a párom, és azért kellek neki.
(nem lett igaza, azóta már házasok vagyunk, gyerekeink vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!