Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akar ezért apám...

Jogosan akar ezért apám megbüntetni?

Figyelt kérdés
Húgom mellbe vágott ma, mert nem szereti, ha melléülök, pedig most csak ott volt hely reggeli közben és szüleim nem akartak arrébb ülni. Erre kimondtam a b+-ot és húgom pedig minden káromkodást rám vágott, ami létezik, mégis rám hördült fel apám, hogy megbüntet és elveszi 10 perc múlva a netem egész napra, és még a húgomat kérdezte nincs-e baja, pedig vissza se ütöttem. És amikor megkérdeztem, ő miért nem kap büntetést, pedig ő is káromkodott, sőt ő többet, azt mondták, ő a kisebb, aranyosabb, még nem tudja miket mond (pedig már 8 éves). Segítsetek légyszi, mit mondjak apámnak :(

2016. aug. 22. 12:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szoljal vissza kemenyen...nem ebedelhetsz, veluk... gondolom annyira azert nem is szeretnel :D ha meg ugyis mindenert teged okolnak, akkor erdemeld ki legalabb a buntetest, keverj le egy-kettot a kistesonak..,valaki nevelje mar meg...
2016. aug. 22. 17:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném leírni még egyszer mint amiket előttem leírtak azok hasznosak!

Egyszer amikor megüt a hugod reagáld túl kezdj el síni vagy ess a földre és mond hogy úr isten mindjárt meghalok!

Erre már csak reagálnak valamit!

Egyb sok sikert a minél hamarabbi elköltözéshez!

2016. aug. 22. 23:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, sajnállak. Tanácsot érdemben nem tudok adni, amikre gondoltam már leírták előttem...de tényleg szar lehet ez így :/

Én csak apámmal élek, ő is nagy köcsög de engem legalább csak ő bszogat, te meg 3 oldalról kapod a tüzet.

2016. aug. 22. 23:14
 24/25 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, gimibe járok, de koliban lakom.
2016. aug. 22. 23:34
 25/25 anonim válasza:
50%
aztírja lény xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. aug. 31. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!