Jogosan akar ezért apám megbüntetni?
Most ne mondj neki semmit.
Gondolom, amint lehet, úgy is elköltözöl, aztán ha nálad panaszkodnak, hogy a 15 éves lányukat nem tudják fogni, a fejükre nőtt, őket is üti, káromkodik, és azt csinál, amihez kedve van, csak röhögj jó hangosan.
Az ilyen szülőket nem értem, de nem tudsz velük semmit se csinálni.
A legjobb, amit tehetsz, ha minél előbb lekötözöl.
(Tudom mit beszélek, 15 év korkülönbség van köztem és a tökéletes hugicám között, egy hónappal a 18. szülinapom után már nem laktam otthon. Most jókat röhögök rajta, hogy anyám nem tud hatni rá, neki kell szótfogadnia a gyerekének....)
De egy nagy barom szülők vannak.
Természetesen nem jogosan akar megbüntetni.
De nem sok mindent tudsz tenni sajnos. Bírd ki azt a pár évet a felnőttkorodig és lépj le minél hamarabb.
Nem egyszerű, de két év nem olyan hosszú idő.
Addig megtanulsz titokban gyökér lenni. :)
Ha így is meg úgy is mindig kapsz, mert bántod a húgodat, akkor a legjobb, ha tényleg odaversz a kis gö.rénynek, mikor nem látják.
Lassan kezdődik a suli. Pl. ha el tudod csórni fél napra az ellenőrzőjét, szép balhét tudsz okozni: beleírsz egy-két ötöst, és aláhamisítod a tanár aláírását.
Azt elég nehéz lesz a suliban előadni, hogy a bátyám volt, és nem én. ;)
Eltünteted egy-két tankönyvét...
A nadrágjait kicsórod a szennyesből, és végighúzod a térdét a betonon, aztán a füvön, és be a mosásba vissza. Ezt mondjuk úgy napi rendszerességgel. Egy-két nadrág pótlása nem nagy dolog, de havonta venni 6 újat még a te szüleidnek sem lesz leányálom.
A lényeg, hogy nagyon-nagyon óvatos legyél, és csupa olyan húzásod legyen, amiről egy normális szülő nem fogja elhinni, hogy te voltál.
A sulis cuccokal szívózni azért jobb, mert a tanároknak a könyökükön jön ki a "kistesóm megette" kezdetű kifogás, és eleve nem hiszik el, hogy egy 16 éves nagyfiú ilyenre vetemedik.
Egy idő után csak észreveszi magát a kistesó, hogy tudsz te is bunkó lenni, ha akarsz, és ő fogja a rövidebbet húzni.
Addig keress diákmelót, és gyűjtögess szorgalmasan.
Már elég nagy vagy, hogy be tudd vállalni. És akkor gyorsan el tudsz cuccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!