Gácsi Zali kérdése:
Apukám el akar vinni egy olyan rokonom esküvőjére akit alig ismerek, de közben a legjobb barátom szülinapja lesz (tavaly sem mentem el a szülinapra mert akkor is más programom volt). Másfél óra és hív apám a válasszal. Melyik programot válasszam?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 13:02
1/8 anonim válasza:
Apud biztos csak veled szeretne lenni. Ettől függetlenül én buliba mennék
2/8 anonim válasza:
Én lehet az esküvőt választanám, mert ÉN imádom az esküvőket. Viszont, ha te bulizni szeretnél, akkor mondd meg apudnak, hogy nem mész vele. Ezt neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél jobban
3/8 anonim válasza:
Komoly kérdés?
Fagyizóban is másfél órát gondolkodsz mikor van húgy és csoki íz?
4/8 anonim válasza:
A kérdésből ítélve már döntöttél. Legyen már merszed megmondani apukádnak mire jutottál, ne vadidegenektől várd a megerősítést.
6/8 anonim válasza:
Barát.
Barátnak szívesen veszek drága ajándékot, egy húslevesért nem fogom kifizetni a 10 ezres beugrót.
7/8 anonim válasza:
én is a szülinapra mennék. igen,lehet hogy ő sem életre szóló barátod marad,de vele legalább most jóban vagy.
az esküvős párt alig ismered. nincs annál rosszabb, mint hogy egész nap kb vad idegenek örömét ünnepeld . én se megyek el olyan esküvőre ahol alig ismerem az ifjú párt.
apukádnak is meg tudod indokolni ezzel,hogy te nem simered őket,csak feszengenél egész nap .
de ha nagyon hajthatatlan ,akkor menj el a ceremóniára,de este meg hagyd ki a lakodalmat és menj el a buliba. így mindkét helyen megjelentél.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!
2016. jún. 24. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!