Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekem akar jönni sokszor az...

Nekem akar jönni sokszor az apám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma az volt a problémája például, hogy nem volt jó a gép amíg haverokkal voltam, majd mikor hazaértem ezzel ordibált le, aztán bekapcsoltam és minden jó volt. Én hiába mondtam, hogy pedig tényleg most jo minden nem csináltam semmit. Erre nekem akart jönni hogy én mit hazudozok neki, meg hogy mit játszom az agyam... Anyámnak is elmondtam ő sem hitte el hogy elsőre bekapcsoltam és jo minden, mert ő is odaült és rossz volt. Na de ott tartottunk, hogy ugye apám nekem akart jönni, én meg mivel thai boxolok védekeztem ilyen tipikus box beállásban. Aztán ordibált hogy én kinek emelem mé a kezemet mit képzelek magamról. Majd az ágyhoz szorított és próbált ököllel ütni de lefogtam és kijöttem alóla, majd jött utánam a konyhába, ököllel be akart egy nagyot verni többször, de lefogtam mikor ütni akart, majd anyám elénk állt. És még kézen köpött meg mindent mondott szo szerint meg hogy rá merem emelni a kezem, mikor egyszer se ütöttem meg,es nem is akartam, csak megvédeni magam. Pár hete meghalt a bátyja, és alapbol is ideges szokott lenni a stresszes munka miatt. Anya ezek után halkan mondta, hogy figyeljek, mert ha valami történik apámmal, utcára kerülünk mert ő keresi a pénz nagy részét. Legközelebb mit tegyek Szerintetek? Nem először jött nekem, nem is szoktam mondani semmit neki, hogy nekem Jöjjön, de ha például nekem van igazam akkor azzal jön hogy nekem kuss van mert nekem semmi jogom megszólalni Me azt csinálom amit mondanak. Mit tanácsoltok? 16/F

2015. dec. 27. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Leverném mint a büdös szart. Én 17 évesen pingáltam ki anyám (szerencsére) ex élettársát amikor azt hitte, hogy ő a Jani a háznál mert 2 hónapja ott lakik. Egy erőszakos nyomorék volt, és mindenkit fenyegethetett következmények nélkül. De csak egy ideig. Az ilyen idegbeteg barmoknak csak addig nagy a szájuk míg földre nem kerülnek, onnantól ha ránézel már egyből tele a gatya. De mivel neked az apád én a helyedben csak védekeznék hiába provokál. Persze ha elszakad a cérna és tényleg megüt akkor nyugodtan üsd ki. Lehetőleg 1 ütéssel/rúgással K.O-ra. Akkor legalább nem tud utána pofázni.
2015. dec. 27. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos nem tudsz mit tenni, mert ott laksz.

De az elsőre semmiképp ne hallgass.

2015. dec. 27. 20:35
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Igaz, hagyd magad, hogy gyalázzon mint egy csicskát. Nincs is ennél szebb :)
2015. dec. 27. 20:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, megpróbálok védekezni addig, mást nem tudok tenni, lesz ami lesz. De azért még jöhetnek tanácsok, szívesen elolvasom :)
2015. dec. 27. 20:43
 5/17 A kérdező kommentje:
Kibírom addig, most elég hülye helyzetben vagyok, de szerintem kibírom valahogy vele. Eddig is próbált már mint irtam, akkor se jött össze, egyszer fojtani is akart mert el akartam menni otthonrol hogy én ezt már nem birom ilyennel.. De nem jött össze az se, szerencsém komolyan, hogy kuzdosportot uzok, mert meg tudom magam védeni. Régebben Judoztam de csak 1evet, de mindegy nem lényeges, az a lenyeg hogy megvedjem magam. Es hiaba mondja anyám hogy "sajat fiad akarod utni" nem érdekli.. Anyámnak is be akart egyet huzni.. Nőnek... Hulye penz komolyan... Csak az miatt vagyunk mi ezzel.. De szerintem biztos van mas is akivel mar volt ilyen hogy kényszerből kell ott lenni a szulovel.. :/
2015. dec. 27. 20:52
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha megver téged, úgy, hogy kiskorú vagy (jogilag kiskorú), akkor az még gyermekbántalmazásnak számít, tehát meg lehet neki mondani, hogy ha kezet merészel rá emelni, akkor választhat: vagy pofán vágod védekezésből, vagy ha megüt, azonnal mégy az ügyeletre látletet vetetni, utána pedig a rendőrségre feljelenteni.

Semmi mást nem kell neki mondani. A gyász az ő dolga - de nem úgy gyászolunk, hogy dagatra verjük a gyerekünket.

Agresszornak pedig soha nem felelhetsz meg, mert ha ő eldöntötte, hogy mindenáron verni akar téged, akkor mindig talál ÜRÜGYET arra, hogy verjen. A verésnek kell elejét venni, és úgy, ahogyan fentebb leírtam.

Anyádnak mondd meg, hogy nagyon észen legyen, mert ha apád megver és ő nem véd meg tőle, még ő is beperelhető és büntetik is!

2015. dec. 27. 20:56
 7/17 Bob the builder ***** válasza:
78%
Rendőrség, család védelmisek
2015. dec. 27. 20:57
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

#6 jogilag "fiatalkorú".

kiskorú a 14 év alatti személy, és azokat jelenleg még nem lehet büntetni.

a 14 év felettieket elvileg már a fiatalkorúak börtönébe is el vihetik, ha esetleg lecsavarná az apját a kérdező.

2015. dec. 27. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Azért a nők tudnak párt választani maguknak...

Meg mikor el kell tűrni az agressziót a pénz miatt...

Anyádnak nem kellene a sarkára állni és függetleníteni magát az ilyen embertől? Nem tudnátok elköltözni valahova? Vagy neki kényelmesebb így az élet. Neki megér ennyit apád fizetése? Sosem fogom én ezt megérteni.

2015. dec. 27. 22:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hova tudnánk, mert anya orosz és ott laknak az összes családtagjai, amugy ott ismerkedtek meg, akkor még nem volt ilyen apám, teljesen más volt,ilyen nyugodt vicces ember volt,már ahogy anyám mesélte, de a munkája óta eléggé ideges alapból is, mert hogy van az alap 8oras munkaidő plusz egy telefon a nyakában van0-24ig ha van valami és álmatlan. sok pénzügyi problémák is adnak a dologra szerintem,
2015. dec. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!