Nekem akar jönni sokszor az apám mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma az volt a problémája például, hogy nem volt jó a gép amíg haverokkal voltam, majd mikor hazaértem ezzel ordibált le, aztán bekapcsoltam és minden jó volt. Én hiába mondtam, hogy pedig tényleg most jo minden nem csináltam semmit. Erre nekem akart jönni hogy én mit hazudozok neki, meg hogy mit játszom az agyam... Anyámnak is elmondtam ő sem hitte el hogy elsőre bekapcsoltam és jo minden, mert ő is odaült és rossz volt. Na de ott tartottunk, hogy ugye apám nekem akart jönni, én meg mivel thai boxolok védekeztem ilyen tipikus box beállásban. Aztán ordibált hogy én kinek emelem mé a kezemet mit képzelek magamról. Majd az ágyhoz szorított és próbált ököllel ütni de lefogtam és kijöttem alóla, majd jött utánam a konyhába, ököllel be akart egy nagyot verni többször, de lefogtam mikor ütni akart, majd anyám elénk állt. És még kézen köpött meg mindent mondott szo szerint meg hogy rá merem emelni a kezem, mikor egyszer se ütöttem meg,es nem is akartam, csak megvédeni magam. Pár hete meghalt a bátyja, és alapbol is ideges szokott lenni a stresszes munka miatt. Anya ezek után halkan mondta, hogy figyeljek, mert ha valami történik apámmal, utcára kerülünk mert ő keresi a pénz nagy részét. Legközelebb mit tegyek Szerintetek? Nem először jött nekem, nem is szoktam mondani semmit neki, hogy nekem Jöjjön, de ha például nekem van igazam akkor azzal jön hogy nekem kuss van mert nekem semmi jogom megszólalni Me azt csinálom amit mondanak. Mit tanácsoltok? 16/F2015. dec. 27. 20:15
11/17 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudom, hogy mi legyen, amugy köszönöm az eddigi válaszaitokat, véleményeket aki szeretne még írhat, nyitott vagy rá:)
2015. dec. 27. 22:26
12/17 anonim válasza:
"#6 jogilag "fiatalkorú"."
Ha már jogászkodsz, akkor rendesen tedd. A "fiatalkorú" és a "kiskorú" fogalmakat csak a Büntető Törvénykönyv ismeri. Nagy általánosságban jogilag valaki vagy felnőtt, vagy nem, nincs más kategória.
13/17 anonim válasza:
Vagd pofan hogy legyen tisztaban vele hogy erosebb vagy. csak vigyazz nehogy kart tegyel benne mert akkor te leszel a buntetheto.
hulye szar az apad, megerdemelne egy jo kis verest.
14/17 anonim válasza:
#12 nem véletlenül írtam amit írtam.
tisztában vagyok vele, hogy csak btk.-ban tesznek különbséget.
pont ezért írtam le, hogy ha 16 évesen lecsavarja az apját a kérdező, akkor ne csodálkozzon ha a btk. szerint elvihetik a fiatalkorúak börtönébe.
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, valami jótanács?
2015. dec. 28. 17:22
16/17 anonim válasza:
Én ugyan nem az utolsó vagyok, de azt mondom neked, hogy jobb a békesség. A verekedés nem megoldás, meg kell tanulni kezelni a problémát ésszel.
17/17 anonim válasza:
És szerintem nem rossz ember az apád, csak megviseli a munkája. Erről nem ő tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!