Az apám azzal fenyegetett meg hogy orrba ver ha nem úgy csinálok valamit amit ő akar. Teljesen különböző a véleményem. Ha megteszi feljelenthetem testisértésért ügye?
Fel. Ő meg kirakhat a házából. :D És előtte persze még pár pofont lenyomhat, aztán kilökhet az ajtón, hogy na takarodj a rendőrségre, és jelentsd fel megint.
Szerintem barátkozz a gondolattal, hogy meghunyászkodsz, vagy orrba leszel verve.
Ha normális gyerek lennél, ilyen feljelentgetés eszedbe sem jutna!
Ugy hogy nagyon megérdemled a pofont, nem is egyet!
Kedves kérdező.... Ha ilyen kevés információt adsz meg, bizony lesznek ilyen válaszok, hozzáteszem, jogosan. Ha használható választ vársz, akkor igenis, írj részleteket. Ha nem, akkor ne pattogj itt.
Én is kaptam pár pofont apámtól (jogosan így utólag belegondolva). De eszembe nem jutott feljelenteni. Ez valami új divathullám lett a fiatalok körében? Kap egy kis pofont, aztán rohan feljelentést tenni? Amúgy meg ha tudnál vele kommunikálni, akkor nem hiszem, hogy ígérgetné a pofont, hanem rendes hangnemben beszélne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!