Az apám azzal fenyegetett meg hogy orrba ver ha nem úgy csinálok valamit amit ő akar. Teljesen különböző a véleményem. Ha megteszi feljelenthetem testisértésért ügye?
Nem értem, hogy miért ez a felhajtás. Kérdezett valamit, válaszoltunk. Mit kell erről ennyit beszélni?
Emlékszem még a dédapámra. Feleslegesen nem beszélt, és csak arról amiről kellett.
Olyan nincs, hogy orrba ver. Elég konzervatív gondolkodása lehet amúgy. Csináld azt, ami neked jó, ne hagyd, hogy más befolyásoljon, állj a sarkadra, legyél erős, ezt tudom tanácsolni.
Az aki meg itt ilyen hevesen ítélkezik feletted, húszezer kommenten keresztül, az meg duguljon csak el, mert nem tud semmit, és őt kéne jól orrba verni.
*ből
Szóval ha másért nem, ezért illene nagyon hálásnak lenni.
#46, nem kicsit vagy megkeveredve, mint a macska a spulnival... ilyenekkel szokták kiröhögtetni magukat az emberek a bíróságon... tudod, van ennek egy sztenderd ügymenete, beérkezik az ilyen beadvány, akkor kitűzik a faliújságra, 28 napig elszórakoznak rajta, majd az egyik fogalmazó kitölt egy hivatalos lfs-iratmintát, miszerint "perbéli követelésének sem jogi sem tárgyi alapja sincs, ezért tárgyalás kitűzése nélkül jelen végzésben elutasításra kerül" (és köszi a 20 kFt illetéket:)), bíró ebédszünet előtt aláfirkant, iktató hivatalos iratként postáz...
(amikor engem perelt be egyszer egy ügyfelem valami hasonló elmebeteg módon, akkor is pont ez történt... az illető majdnem gutaütést kapott, napokig csak hápogni tudott...)
ha a haz a tied akkor ugy b...nam ki a te helyedben mint a huzat. ha meg testileg hozzad nyul es eleg eros vagy akkor vagd pofan ugy hogy megemlegesse.Kar hogy neked kell koltozni amikor tied a haz. De ne hagyd magad szenvedtel toluk eleget. Az egyik ismeros volt ilyen nagylegeny a fiaval amig az behajitotta a nagypofaju szemet apjat a spejzbe es 48 oraig nem engedte ki;-)))
azalatt az oreg elgondolkodott a szaros nadragjaban etlen szomjan hogy beket kot e a fiaval vagy eroskodik tovabb. Es mielott barki azt hinne en valami lazado tini vagyok 60 eves multam es no vagyok. csak nem felejtettem el hogy egyes szulok ( az enyem is) milyen ocska szemetlada bir lenni a gyerekevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!