Az apám idegbeteg, de anyukám így sem akar semmit tenni. Mit csináljak?
Apának nagyon sokszor vannak dührohamai..ha valamin anyával veszekszik van hogy felborítja a szekrényeket..a múltkor anyának belilult a szeme mert apa úgy megütötte. Ma pedig megkértem, hogy menjen arrébb, de nem ment ezért arrébb húztam a pólójánál fogva és elkezdett kiabálni velem, hogy elszakítom (+a trágár szavak) aztán fellökött és elkezdett fojtogatni..anya arrébb lökte és apa őt is felpofozta aztán megint meg akart ütni,de anya megállította..utána apa kiment még mindig kiabálva velem, hogy dögöljek meg és, hogy én mekkora ge*iláda vagyok és stb...anya pedig lecseszett, hogy miért kell ilyet csinálnom és megmondta, hogy húzzak olvasni..én már nem tudom mit csináljak...segítsetek kérlek.. :(
Lány vagyok és 13 éves egyébként.
Sajnálom :(
Nagyszülő nem tud segíteni, esetleg hozzá költözni? Kolesz?
Én a helyedben elkerülném amennyire lehet, nem allnék le vitáni vele, stb...
Vagy megpróbálnám anyud szemét felnyitni, hogy ez nem normális, lépjetek le...
Az én apám is egy phasz, de legalább sose bántott tettleg, csak szavakkal, és anyu is mindig lecseszett, hogy miért "provokálom", pedig sokszor csak a puszta létem volt a vétség...
A másik kifogás pedig, hogy én vagyok a hülye, ő szereti én meg költözzek el, ha nem tetszik.
Akkor engedje a kolit :(
Más nem jut eszembe sajna, akkor próbáld kerülni, amennyire lehet.
Tesóid is otthon laknak? Velük is ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!