Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akar ezért apám...

Jogosan akar ezért apám megbüntetni?

Figyelt kérdés
Húgom mellbe vágott ma, mert nem szereti, ha melléülök, pedig most csak ott volt hely reggeli közben és szüleim nem akartak arrébb ülni. Erre kimondtam a b+-ot és húgom pedig minden káromkodást rám vágott, ami létezik, mégis rám hördült fel apám, hogy megbüntet és elveszi 10 perc múlva a netem egész napra, és még a húgomat kérdezte nincs-e baja, pedig vissza se ütöttem. És amikor megkérdeztem, ő miért nem kap büntetést, pedig ő is káromkodott, sőt ő többet, azt mondták, ő a kisebb, aranyosabb, még nem tudja miket mond (pedig már 8 éves). Segítsetek légyszi, mit mondjak apámnak :(

2016. aug. 22. 12:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kollégiumba nem mehetsz?
2016. aug. 22. 12:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"ő a kisebb, aranyosabb, még nem tudja miket mond"

Ez aztán az érvelés! A szüleid véletlenül nem szellemi fogyatékosak?

Nem jogosan akar megbüntetni. Próbálj minél hamarabb elköltözni ezektől a retardáltaktól.

2016. aug. 22. 12:57
 13/25 A kérdező kommentje:
11. Nem mehetek, gimibe járok. 12. Nem azok, csak idegbetegek és szeretik a húgom.
2016. aug. 22. 13:02
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
# 13: Ha szeretnék a húgodat, akkor normálisan nevelnék. Attól, hogy elkényeztetik és kivételeznek vele, nem lesz jó ember belőle.
2016. aug. 22. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
Jogosan, de a húgodat is meg kellene. Ritka pocsék szülők vannak. Apádnak os kár volt gyerek.
2016. aug. 22. 13:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

tipikus,hogy a kisebbnek mindent lehet,a nagyobbat büntetik a kicsi helyett is.

ne érdekeljen,örülj neki,hogy te normális vagy és nem vagy úgy elkényeztetve.ez később hasznos lesz az életben.

a szüleid meg idióták

2016. aug. 22. 13:18
 17/25 GyőzőHU válasza:
45%
Szerintem fogj be egy Snorlaxet és ültesd le az ajtód elé KappaPride
2016. aug. 22. 13:39
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

A szüleid még sosem gondolkodtak el azon, miért gondolnak mindig arra, hogy bántod a húgod, vagy ártani akarsz neki, miközben nem csinálsz ilyet?

Keresd fel az iskolapszichológust, vagy menj el egy szakrendelésre, egy idő után a szüleiddel is beszélni akarnak, és akkor lesz belőle balhé.

Sajnos addig nem fogják fel, mennyire elrontottak mindent, amíg egy külső hivatalos személy nem avatkozik bele.

Ezt konkrétan lelkiterrornak hívják, amit naponta átélsz, és segítséget kell kérned, pont úgy, mintha naponta elvernének a nadrágszíjjal. Így a lelked fog megnyomorodni.

Kérdezz rá akár az osztályfőnöknél is, hogy ilyen esetben mit tehetsz, és kihez fordulhatsz. Hidd el, a legszőrösszívűbb tanár is figyelmesen végig fog hallgatni, ha bizalommal fordulsz hozzá ilyen ügyben.

2016. aug. 22. 13:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért fognak rám mindent, de most is lementem ebédelni, húgom telefonján herby-t nézett és pont káromkodott, erre azt is rám fogták. Mondták egyből lejövök azt káromkodás meg az üvöltés megy megint, ha így fojtatom nem ebédelhetek velük többet. Amúgy szerintem azért mert ha ellenkezek rosszul járok és ha elfogadom rosszul járok.
2016. aug. 22. 14:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóval. "Nem tudja miket mond"... Aha. Akkor talán nem kéne elmagyarázni neki, hogy mit jelent, illetve, hogy ilyeneket nem mondunk? Irritálnak az ilyen szülők.

Egyébként én nem mondanék semmit és próbálnám őket a lehető legmesszebb elkerülni. A kis hugival pedig úgy kicseszni, ahogy csak lehet (egy előző válaszadó ötletei alapján). Tudja a helyét. Egy alapvető tisztelet mindenkinek kijár.

De ha ez se működik, akkor vigasztaljon a tudat, hogy pár év múlva egy elkényeztet kis senki lesz valószínűleg, aki teljesen a szülei fejére nőtt. Akkor majd nevethetsz. :Đ

2016. aug. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!