Mi volt eddig a legrosszabb, amit a szüleid a fejedhez vágtak?
Gondolok itt arra,hogy részeg volt akkor.
Nekem amúgy személy szerint az volt a leg rosszabb,hogy a tizenvalahanyadik születésnapomon apám részeg volt,valamit mondott nekem amin szörnyen megsértődtem és elsírtam magam.Aztán elkezdett ordítani anyámmal,hogy kussoltasson el engem.Anya meg hát mondta hogy ezzel tönkre fogja tenni az életem.Elre apám üvöltve közölte vele hogy nem érdekli.(Persze trágáran)És én ezt a szomszéd szobából halgattam végig.
Veletek is volt olyan hogy valami szörnyű dolgot vágtak a fejetekhez,vagy mondtaj rólatok?
Kicsit későn válaszolok ha nem baj..
Szüleim amiért nagyon vallásosak sosem mondtak nagyon csúnya szavakat rám vagy húgomra viszont sokszor éreztették, hogy lenéznek, nem vesznek komolyan.. Édesapám által legtöbbször használt fenyegetések:
"Én csináltalak erre a világra és azt csinálok veled amit akarok!"
"Ha még el is költözöl innen, akkor is felkereslek és összeverlek!"
"Te csináltál engem vagy én téged? Az összes csontodat összetöröm ha még egyszer ...."
"Amíg az én kenyeremet eszed a pofádat befogod és jogom van tanítani (megverni) téged! "
"Mocskos lusta dög."
"Az ég világon semmi jót nem örököltél apádtól!"
"Nem voltál eleget verve!"
Édesanyám:
".... pofádat összetöröm!"
"... akkor az én asztalomnál nincs mit keresned!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!