Mi volt eddig a legrosszabb, amit a szüleid a fejedhez vágtak?
Gondolok itt arra,hogy részeg volt akkor.
Nekem amúgy személy szerint az volt a leg rosszabb,hogy a tizenvalahanyadik születésnapomon apám részeg volt,valamit mondott nekem amin szörnyen megsértődtem és elsírtam magam.Aztán elkezdett ordítani anyámmal,hogy kussoltasson el engem.Anya meg hát mondta hogy ezzel tönkre fogja tenni az életem.Elre apám üvöltve közölte vele hogy nem érdekli.(Persze trágáran)És én ezt a szomszéd szobából halgattam végig.
Veletek is volt olyan hogy valami szörnyű dolgot vágtak a fejetekhez,vagy mondtaj rólatok?
"Bitófára való vagy"
"Olyan vagy mint az apád"
"FElakasztani való"
Mondjam még?
"Annyi ideig vártalak, nem gondoltam, hogy ez lesz belőled. Kiskorodban még szerethető voltál. Elszívod az összes energiámat. Más szülők gyerekei mért tudják megcsinálni?"
+ nem fogadják el,hogy gyűlölöm a strandot, meg azt ha nagy a tömeg, ezért mindig azt mondják, hogy hülyeségeket beszélek, teljesen bolond vagyok. Úgy érzem apám elcserélne fél kilogramm kenyérért.
"Képtelen vagy felfogni?
Nekem jogom van hozzá hogy ordibáljak veled, de te ne merészeld felemelni a hangod velem szemben!
Csak azért ütlek meg mert kétségbe vagyok esve!"
Mikor kék-zöldre vert anyám a sodrófával, elestem eltört a könyököm meg agyrázkódást kaptam mindezt egy eltört 500forintos váza miatt.
2hétig az iskola mellé jártam mert szégyelltem a fejemet(igen a fejem volt kék-zöld)
"Megszültelek, de meg is fojtalak"
"Akkor menjél apádhoz"
de nem haragszom rá, ezek már régen voltak, jól elvagyunk:D
"Látni se akarlak", "Rossz rádnézni", "Elvetted az étvágyamat", "Hálátlan d ög vagy", "Pontosan olyan vagy, mint apád, költözz hozzá", "Nem akartam itthon egy parazitát nevelni", "Rohadt kis féreg vagy", "Nehogy nagyobbra növeszd a segged", "Ennél jobban nehogy elhízz", "Kövér vagy". Ezek a rendszeresek anyámtól. Megjegyzem, 165 centi vagyok és 55 kg. Az anyámon kívül soha senki nem mondta, hogy kövér lennék... Ja és anyám 170 cm-hez majdnem 80 kg, és szerinte én vagyok a kövér. Nem szoktam válaszolni, de nagyon rosszul esik, tegnap sem ettem semmit egész nap.
Apámat nagyon ritkán látom, de "Olyan vipera vagy, mint az anyád", "Ugyanolyan r banc leszel", "Öltözködj már nőiesebben", "Hordj szoknyát", "Legyél szebb", "Rohadt kis d ög vagy"... Csak a szokásos. Mellesleg apám csalta meg anyámat, és nem fordítva.
Nos, ezek a leggyakoribb kijelentések, de anyámtól sokszor megkapom, hogy költözzek apámhoz, mert tökéletesen összeillünk.
Az összes nagyon rosszul esik. Már úgy 2 éve nagyon befordultam, pont ezek miatt, anyám ezért folyton azzal jön, hogy rossz rámnézni, takarodjak már el.
Meg akarok szűnni.
15 éves vagyok egyébként.
"Mocskos féreg" "Büdös kis k**va"
Megjegyzem, teljesen józanul.
Apámtól: "téged nem lehet elviselni ivás nélkül"
Anyám: "legyél te is rákos és majd megtudod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!