Mi volt eddig a legrosszabb, amit a szüleid a fejedhez vágtak?
Gondolok itt arra,hogy részeg volt akkor.
Nekem amúgy személy szerint az volt a leg rosszabb,hogy a tizenvalahanyadik születésnapomon apám részeg volt,valamit mondott nekem amin szörnyen megsértődtem és elsírtam magam.Aztán elkezdett ordítani anyámmal,hogy kussoltasson el engem.Anya meg hát mondta hogy ezzel tönkre fogja tenni az életem.Elre apám üvöltve közölte vele hogy nem érdekli.(Persze trágáran)És én ezt a szomszéd szobából halgattam végig.
Veletek is volt olyan hogy valami szörnyű dolgot vágtak a fejetekhez,vagy mondtaj rólatok?
Hogy ha nem születtem volna meg akkor sokkal jobb lenne az életük. Hogy gondolkodjak el, hogy mennyi pénzbe kerültem a családnak (igen, a nagyvilágba dugás közben bizony ez nem nagyon jutott eszünkbe...). Hogy fogadjam el, hogy nem vagyok szép és keressek egy bármily pasit, csak nehogy a nyakukon maradjak. Szerintem még sok más dolgot is, csak nem emlékszem már.
Van egy öcsém, ő soha egy rossz szót nem kapott...
24/L
Amikor anyuval egyszer beszélgettünk és valami olyat mondott, hogy: te úgyis csak becsúsztál.
És nagyon szarul esett/esik még most is, hogy a testvéreimet mind akarták, én meg csak véletlen lettem.
De nem mondtam a mai napig, hogy rosszul esett. Anyu se azért mondta, hogy megbántson.
Szornyu olvasni
Anyam mindig halni keszult ;;ugyis meghalok aztan kedvetekre csinalhattok mindent...
De nagyanyam is ilyen volt 88 evig elt
Jaj a szivem felkialtassal gyerek korom ota.
Eloszor feltem majd megszoktuk.
Apam tanult ember volt ha rossz jegyet hoztam elkezdte mondani ,, ha igy tanulsz boltos proli repedsarku ribizli lesz beloled,, ezt utaltam lenezte a tanulatlan embereket.
Orakig dresszirpzott minket kes villa egyenes ules borospohar desszertvilla ulj egyenesen konyv a fejunkre es ugy setaltatott a hosszu eloszobaban.
Az en lanyaim nem lesznek prolik felkialtassal.
Egyszer udvarolt nekem egy autoszerelu tanulo termeszetessen csak bemutatkozas utan kiserhetett haza.
Megtudta autoszerelo es azonnal elkuldte a fenebe.
15-16 éves lázadó kamasz voltam, problémás, ez tény. Vita hevében:
Anyu:"Nem igaz, hogy lehetsz ennyire utálatos!"
Én:"Ha ennyire utálsz, minek szültél meg?"
Anyu:"Hát, már meg is bántam..."
Mindezt úgy, hogy egyébként nincs baj köztünk, nem iszik, akkor sem ivott, vagy valami. Talán ezért maradt meg ennyire.
Nekem volt egy időszak, amikor apám heti szinten eljátszotta azt, amit te a kérdésedben írtál. De alapból szokása mindenkibe belekötni, sértegetni. Ha nem iszik, kevésbé, ha iszik, jobban, ha másnapos, akkor meg jobb, ha aznap nem is lát.
Nem tudok konkrétat mondani, valami mindig akadt, bármi, ami eszébe jutott. Már megszoktuk, hogy "semmire sem vagyunk jók".
Nekem is valami hasonló volt mint az utolsó válaszolóknak. Anyám véletlenül kiejtette, hogy csak úgy becsusszamtam, nem is terveztek. Szerintem nem is tudta, hogy hallottam, szóval nem is emlegetem a dolgot. Mivel ez olyan 8-10 éves koromba volt, azóta kezdtem magamba fordulni... Szóval ez így egy életre megmarad bennem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!