Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadnak ki a szülők...

Miért akadnak ki a szülők azon, ha a tini gyerekük nem segít nekik, ha nem kérik meg rá?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 13:00
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Anya full ilyen. Mindig korán kell ezért bevállaltam hogy hétvégente elmegyek én boltba. Anyu konkrétan már nyitáskor (6-fél7 közt) a bolf előtt toporog ha nem megyek akkor hisztizik:D meg mikor megkérdezem "mi kell boltból?" válasz: "nem tudom majd mindjárt elmegyek." nyílván megszülöm hogy mi kell....mindegy ezt bevállaltam.

Ha elmosogatok,felsöprök meg kiteregetek míg tesóm semmit nem csinált akkor én is levagyok tolva szintén.

Vahy ha csak kimegyünk "Anyu kell segíteni? " "Nem" "Szolj ha tudok" "ok"

Kaja után " Nem hiszem el hogy ennyi idősen nem veszitek észre magatokról miért kell a szátokba rágjam, magatoktól nem megy?"

Szóval ja.... Ha megcsinálom úgy nem jó, ha nem csinálomakkor az nem jó :D

2016. szept. 29. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!