Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal szétmentünk. Mondtam...

Párommal szétmentünk. Mondtam ha a lányát (1 éves múlt) látni akarja, menjen bírósághoz, majd ők eldöntik. Ma a tudtomon kívül elvitte. Kihívhatom a rendőröket?

Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 17:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
6%
Nincs erre szabályozás, amíg nem történik bírósági végzés
2016. júl. 2. 19:10
 22/35 anonim ***** válasza:
39%

"Mondtam ha a lányát (1 éves múlt) látni akarja"

Azt írtad, hogy a "LÁNYÁT".

Tehát teszerinted is az övé. Akkor meg had vigye...

2016. júl. 2. 19:58
 23/35 anonim ***** válasza:
7%
12: Feltételezhetően a szakításkor a kulcsvisszakérés/zárcsere megtörtént.
2016. júl. 2. 20:06
 24/35 anonim ***** válasza:
13%
12: Ha van kulcsom egy lakáshoz az nem azonos avval, hogy van is jogom bemenni. A rendőrségre ha elmegy, ugyanezeket fogják kérdezni tőle. Van joga a lakás használatához? Jogilag ő az apja? Jogilag kétszülős felügyelet alatt van a gyerek ? Ezek ismerete nélkül nem lehet megállapítani, hogy történt-e bármi jogsértő.
2016. júl. 2. 20:09
 25/35 anonim ***** válasza:
33%
Ki volt a gyerekkel, honnan vitte el? Te hol voltal? A gyerekhez joga van, de igy nem viselkedhet, a ruhaidat pedig nem viheti csak ugy el..Nincs egy markos legeny ismerosod, aki helyre tudna tenni egy kicsit? Esetleg elmenne veled a holmidert...
2016. júl. 2. 20:13
 26/35 anonim ***** válasza:
24%
Majd írhatnál,hogy mi lett a vége..
2016. júl. 2. 20:26
 27/35 anonim ***** válasza:
43%
Nemcsak a tiéd a gyerek. Az övé is. Főleg, hogy még nincs döntés. Egyébként nem részesíteném az anyákat előnyben az elhelyezésnél. Sok apa jobb szülő.
2016. júl. 2. 21:02
 28/35 anonim ***** válasza:
46%
A szülő oda viszi a gyerekét, ahová akarja, amíg nem volt gyermekelhelyezés és nem viszi az engedélyed nélkül külföldre. Ha huzamosabb időre viszi el az egyik szülő, az akkor bűncselekmény, ha a bejelentett lakcíméről viszi el.
2016. júl. 2. 21:18
 29/35 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látszik a kérdezőt is "elvitték"...
2016. júl. 3. 07:01
 30/35 anonim ***** válasza:
2%
Ez nem így van, nem értem, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez, mint az anyának.(Persze ugyanolyan szülő, mint az anya, de most a jogi szempont volt a kérdés.)Nekem az ügyvéd megmondta, hogy 3 éves kor alatt, ha az apa elviszi a gyereket az anya tudta nélkül, az gyerekrablásnak minősül.Jó ügyvédről beszélünk, teszem hozzá.Tehát ne hallgass a többbiekre, butaságokat beszélnek.
2016. júl. 3. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!