Mit tegyek? Mennyire legyek ideges? Van 2 lányom akiket az anyjuk, mikor szétmentünk nem láttam immár 15 éve kb.
Mar tegnap is irtal.
Másfél évre visszamenőleg nem lehet követelni semmit, 6 honap a határ, ez ez elso dolog.
A masodik, hogy az exed nem jelenthet fel, max a lányait.
Harmadszor ha nem tartott átok a kapcsolatot, eleve erdemtelenseg miatt fel sem merülhet a rokontartas.
Negyedszer a kiskoru gyermek mindig előnyt élvez a nagykoruval szemben, igy megint csak kizárt, hogy megállapítani rokontartast.
Ötödször az alapfeltétel az, hogy nem mehet a kotelezett tartásának kárára: márpedig ha van ég kiskoru gyermek, te, meg egy jovedelem nelkuli feleség, akkor hacsak nem keresel havi tobbszazezret, ez a feltétel sem all meg.
Nyugi.
Na azért kicsit durva volt az utolsó beszólás. Nem Én csaltam meg a feleségemet, hanem ő engem. A mai napig nem ment volna tönkre a házasságunk, ha ő nem teszi meg ezt a lépést, de a pasija fontosabb volt, mint a családja. Ha ez érdemben megfelel egy 2 gyermekes anyuka részére, akkor szenvedjen is. Sosem voltam híve a hivatalos ügyek intézésében és ezért is volt, hogy megállapodás született kettőnk között. De a lányok az a lányok és fogalmuk sincs mi történt, amikor az egyik 5éves a másik 8éves volt. Sosem akartak velem jönni, mert az anyjuk mindennel telebeszélték a fejüket és mint minden gyerek az anyjának hitt. Még a nagyszülők sem tudták elérni, hogy elhozzák őket láthatásra!!!!! Szerintem az exem volt az aki ilyen téren elvadított a gyerekektől. Sajnálom ha másnak ez a véleménye.
A másik dolog, nem sokszor írtam ki még ezt, csak 1x, de az még kezdet kezdetén volt. Reménykedtem benne, hogy lesz aki megért, de folyamatosan, mint itt is falba ütközöm.
Az, hogy menjek jogászhoz - ez is olyan dolog, amit megint nem szeretnék csinálni, nem csak anyagi dolog miatt, hanem a saját érzésem, egyszerűen irtózom, az ilyen helyektől, még a kórházaktól is és mindennemű hivatalos helytől.
A 4-essel ne törődj. Ő is elvált nő lehet, aki szereti az apákat gazembernek feltüntetni!
Bírósági panasznapon érdeklődj a lehetőségeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!