Mit tegyek? Mennyire legyek ideges? Van 2 lányom akiket az anyjuk, mikor szétmentünk nem láttam immár 15 éve kb.
Sajnálom a kisebbik lányod, Én egy olyan lány vagyok, a külsőségeknen anura hasonlitok, és apu mindig kételkedett benne hogy az övé vagyok-e. Szegény anyunak egész életében az volt a dolga, hogy bizongassa minden apró kis részletenben, hog az apu az apukám, pont ugy áll a lábad ujja mint apádnak, pknt ugy beszélsz mint apukád, stb. A nővéremet elvitte nem egyszer, engem nem. egy éltre tette tönkre bennem az apuba való hitemet, ugyanis nem tetszett neki gyermektartást fizetni. Többször pereskedtek is. Miattam. Amennyiben éppen időben észbekaptál, hogy talán nem a te lányod a kisebb, ott a lehetőség, csináltass dns tesztet, bár az is pénzbe kerül.
nem érdemled meg a germekedet, és még jó hogy nem keresnek. Mindig és mindenkor a szülő dolga keresni a gyermekével a kapcsolatot !!! Nehogy megforditsd már a sorrendet . Te vagy a felnőútt, a tapasztalt, az okos, a tudó, mit vársz ? a gyerektől ?
A feleségeddel való pénzügyi pereskedésekhez pedig találsz jogászt , akár családsegitőben is kérhetsz sgitséget, biróságokon, ingyenes jogszolgáltatások is vannak kevés jövedelmőeknek. A gyermekhez való hozzáállásodat ne a pénz határozza meg.
Szép dolog hogy nem felejtkeztél el egy születésnapról sem, ám édes kevés.
A feleséged félrelépett, az csak rád és a feleségedre tartozik, a gyermekeknek semmi köze hozzá.
Ez már a harmadik kérdésed erről a témáról. Már rájöhettél volna, hogy jó választ nem fogsz kapni, mert sokan csak pocskondiázni árnak ide.
Ha a kérdésedre akarsz választ, akkor írj a "jogiforum.hu" oldalra. Ott jogászok válaszolnak, és nem az a cél, hogy még egyet beléd rúgjanak. Mert itt csak ezt kapod.
Ha esetleg ott sem kapnál választ, akkor keress fel egy ügyvédet. Nem árt neked, mert eléggé parázol.
Sajnálom a nagy lányaidat hogy ilyen apjuk van. Érdekes téged valami mindig meggátolt abban, hogy rendes szülő, igazi apa legyél. Nem voltál jelen az életükben amikor kicsik voltak mert az anyjuk megcsalt téged, "telebeszélte" a fejüket, nem kerestek stb. Most hogy nagyobbak még anyagilag sem akarod támogatni őket ha már érzelmileg nem tetted.
Az szép és jó hogy van új családod és kiskorú gyereked, de akkor a nagyobb gyerekek nem is számítanak? Talán nem egyenlő arányban kellene a szeretetedet, figyelmedet és pénzedet elosztanod közöttük? Nem tehetnek róla a lányok hogy nem működött a kapcsolatotok az édesanyjukkal, de egy normális felnőtt embernek a gyerekei az elsők és nem hagyja 15 évig annyiban, hogy nem hall felőlük, nem látja őket. Lehet, hogy nem fair dolog amiért bírósághoz fordulnak ellened, de az sem fair amit te csináltál 15 évig. Gondolj bele, mit kaptak tőled a lányait, mint apjuktól ez idő alatt? 15 db születésnap köszöntést, jól ki vannak segítve...
1. 15 évig tűrted, hogy nem láthatod a lányaidat, csak azért, hogy ne kelljen bíróságra menned. Ezt én nemtörődömségnek, lustaságnak, és érdektelenségnek nevezem. Ha nem tettél jó pár évig lépéseket, akkor igazán nem érdekelt a dolog.
2. Miért köszönnék meg a lányaid, hogy nem felejtetted el a születésnapjukat? Ott voltál egyszer is? Meghallgattad a bajaikat egyszer is? Nem ők tehetnek arról, hogy nem mertél az exed ellen fellépni, hogy igenis látni akarod őket, és ha nem hagyja, akkor bíróságon érvényesíted a jogaidat.
3. A volt családodnak valóban nincs köze a jelenlegi helyzetedhez, főleg nem anyagi tekintetben. Viszont ha jogosultak a lányaid a tanulmányaik miatt a rokontartásra, neked kutya kötelességed gondoskodni róluk.
Ebben a sztoriban te hibáztál valami rettenetesen nagyot, 15 évvel ezelőtt. Senki, és semmi nem akadályozhat meg egy szerető szülőt abban, hogy lássa a gyerekeit, hogy tarthassa velük a kapcsolatot, hacsak az a szülő nem tett olyat, ami ezt a lehetőséget elveszi tőle.
Szóval Te hibáztál, vállald a felelősséget, és az anyagi helyzetedet ne onnan közelítsd meg, hogy tele vagy hitellel, és nem tudsz a jelenlegi családodról se gondoskodni, mert az évek alatt nyilván tudtad hogy van két gyereked akiről alapból gondoskodni kell.
Időpont ma 10:19
Te is csak a kérdezőt szidod, holott nem élted az ő életét.
Azt hiszed az apuka mindent megtud tenni?
Na akkor kapaszkodj meg.
A szomszédomban él egy nagyon rosszindulatú nő (talán olyan mint te ami a rosszindulatot jelenti) 2 15 éves gyerek van ott. Én azóta ismerem őket, amióta fiatal házasként a szomszédba költöztek. Amikor az ikrek megszülettek az apuka a világ legboldogabb apukája volt. De ugye el kell tartani a családot, így sokat dolgozott. Reggel ment este jött. Jól éltek. Hétvégén mindig csak a lányok nevetését lehetett hallani, mert az apjuk végig velük foglalkozott. Volt, hogy a boltba úgy mentek, hogy az egyik lány az egyik karján a másik a másik karján ült.
De a neje unatkozott, és félrekacsintott. Ennek ellenére az apuka megbocsájtott, mert imádta a lányokat. De az asszony kidobta, elvált tőle. Az apuka nem követelőzött. Ott hagyta a házat, mondván elég a lányoknak az, hogy az apjuk már nincs velük, nem akarta még az otthonukból is kirángatni. De minden hétvégén jött. Mindig vitte a lányokat. Egészen addig nem is volt gond, míg egy pasi oda nem költözött. Onnantól kezdve az anyuka a lányokat az apjuk ellen nevelte, és nem engedte az apának, hogy a lányait lássa. Mindig jött. A kapuban állt, még akkor is ha szakadt az eső. Volt, hogy a pasija kijött, és kis híján megverte. A lányoknak meg azt mondta az anyjuk: "Látjátok, apátok már nem szeret titeket"
Az apuka elment bíróságra. Mi is ott voltunk mint tanúk, hogy nem igaz amit a volt feleség mond, mert az apuka jó ember, vinné a lányokat, de fenyegetik, nem engedik. A bírósági per évekig húzódik, főleg ha a volt nej mindig elnapolást kér, és nem jelenik meg. Nem 1-2 év hanem 5-8 év is eltelik. Persze a bíró mindig mondja, hogy a láthatási jog megilleti az apát, de az asszonyt ez nem érdekli. Már szabtak ki pénzbírságot is. Kifizette de akkor sem vihette el a lányokat. A lányok tavaly érettségiztek. Az apuka elfáradt az állandó perek miatt. Minden évben szülinapkor elmegy, és a ház elé teszi az ajándékot. De sokszor láttuk, hogy az anyuka nem adja oda a lányoknak.
Én csak abban reménykedem, hogy egyik nap a lányok szeme kinyílik, és rájönnek az igazságra.
Szóval mielőtt pocskondiáznád a kérdezőt, miért nem beszélgetsz vele, hogy mégis mi hogyan történt????
16. Úgy látom a világon mindig csak a férfiak a hibásak, de a nők tökéletesek.Ezen meg is lepődtem volna ha nem kerülne elő.
Viszont egy 5 és egy 8 éves gyerek, aki sír, és húzza meg üvölt vele az anyja, hogy tűnés be a házba, mert nem jöhetnek velem, az persze természetes!!!!??????? Ugye??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!