Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelent? A pasimmal szétmentünk a múlt héten. Én azért nem keresem, mert nem akarok megalázkodni, ő mert nem tudom...
Talán ő is dacol, mint én...
Amúgy nem is tom mi van, mert nem is mondtuk ki, hogy vége...
De egyikünk se keresi a másikat...
Amikor vele voltam, arra vágytam, legyen vége, mert elegem lett a hüyességeiből, de most, hogy nincs velem , hiányzik és éjszakánként nem tudok aludni, folyton azon jár az agyam, vajon csajozik?Van vkije?...+hasonlók...
De tudom,közben meg hogyha itt lenne, nem akarnám, hogy itt legyen...
Értitek ezt?Mert én már nem...
Se vele, se nélküle...
Szerintem, ha mikor ott volt, nem szeretted volna, hogy ott legyen, akkor lehet, hogy csak maga a törődése, szeretete hiányzik...
Azt javaslom, ismerkedj, hátha találsz egy olyat, aki tényleg kell neked:)
Az első váaszadónak:
2,5 éve vagyunk 1ütt, eljegyzés is volt,meg tervek...
Ja és ő bántott meg...
Tud arról, hogy megbántott? Te biztos vagy abban, hogy ő nem bántódott meg?
Sértődöttet játszani egy kapcsolatban akkor sem ildomos, ha valóban megsértett. Nem fizetődik ki. Valahogy vegyétek fel a kapcsolatot, mégha valami semmiség ürügyén is, aztán alaposan beszéljétek meg a dolgaitokat, ha alkalmas az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!