Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem gáz, hogy...

Csak szerintem gáz, hogy 15-16 éves gyerekeket engednek a pasijuknál/csajuknál aludni a szülők?

Figyelt kérdés
Vagy talán inkább a nevetséges szó jó erre. Hol itt a szülői felelősség?
2016. máj. 4. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
32%

A harmadik gyerekem most 16 éves. Boldog és meghatott lennék, ha megjelenne az első barátnőjével, és ha szeretné, hogy nálunk alhasson a kislány, semmi kifogásom nem lenne ellene. Ő ugyanis az a fajta éretten és felelősségteljesen gondolkodó srác, aki úgy másfél éve, amikor a haverjai csajozásáról beszélgettünk, azt mondta, hogy ő még nem akar ilyesmit, mert szerinte még korai. Mindent tud, ami szükséges, és amilyen jólelkű, kedves kölyök, nagyon jó dolga lesz annak a lánynak, akibe beleszeret.:-)

Egyszóval gyereke válogatja, hetente más "párt" én se szívesen látnék, de ha a gyerek szellemileg is elég érett, megbízható, és életkorához mérten komoly a kapcsolat, nem látom akadályát az együttalvásnak.

2016. máj. 5. 18:05
 52/65 anonim ***** válasza:
60%

Nem olvastam végig a kommenteket, de.... a gyerek párja miért lenne idegen? Csak az én szüleim szeretnek időt tölteni a barátommal, hogy megismerjék, hogy kivel van a lányuk? Komolyan nem is értem, hogy kezelheti így a szülő a helyzetet, hát én halálra aggódnám magam, ha a lányom egy "idegennel" lenne együtt, mindent megtennék, hogy minél több időt töltsön a párja a családunkkal, hogy megismerhessem...

Talán nem idegenként kéne kezelni, és akkor nem betolakodó lenne a házadban, és nem zavarna...

2016. máj. 5. 19:47
 53/65 anonim válasza:
53%
Normális 16 éves gyereknek még csaja/pasija sincs.
2016. máj. 6. 19:27
 54/65 anonim ***** válasza:
36%
Ez azok szerint gáz, akiket ugyanúgy nem engedtek együtt aludni. Könnyebb szidni még sok sok év után is a másik oldalt, mint bevallani magatoknak, hogy irigyek vagytok, és milyen jó lett volna ha nektek is megengedik. :)
2016. máj. 7. 07:27
 55/65 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és a gyereketek meg emiatt fog szívni, mert ugyanolyan begyöpösödöttek lesztek mint a szüleitek. Hajrá.
2016. máj. 7. 07:27
 56/65 A kérdező kommentje:
Én gyerekként nem vágytam ilyesmire. A korosztályom se. Begyöpösödött meg pláne nem lettem. :)
2016. máj. 7. 10:07
 57/65 anonim ***** válasza:
Hát 25 eves vagy es senki se vagyott ilyenre hol eltel egy eldugott kisfaluba ahol senki nem tudott semmit vagy mi vagy bele lett verve a fejetek be ez a h.lyeseg
2016. máj. 7. 12:13
 58/65 A kérdező kommentje:
Megyeszékhelyen nőttem fel. Se a családomban, se az környezetemben élő családoknál, se az iskolákba, ahova jártam nem volt ez elterjedt.
2016. máj. 7. 12:31
 59/65 anonim ***** válasza:
75%
54. Marha sok mindenre vágytam gyerekkoromban, amit nem engedtek a szüleim, de mire felnőttem felfogtam hogy miért nem engedik. És igen, én se engedem. Ha szerencséd van, te se azért fogsz felnőni hogy reggel délben este csak gumicukrot egyél. Most jó ötletnek tűnhet, de nem az, hidd el, hallgass a szüleidre.
2016. máj. 7. 17:36
 60/65 anonim ***** válasza:
58%
Már rég felnőttem, szülő vagyok. Nekem megengedték anno, és megtapasztaltam (míg ti nem), hogy nem volt benne semmi rossz dolog, úgyhogy én is megfogom engedni. Ti meg úgy formáltok véleményt, hogy igazából meg se éltétek azt, amit nem akartok megengedni.
2016. máj. 8. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!