Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem gáz, hogy...

Csak szerintem gáz, hogy 15-16 éves gyerekeket engednek a pasijuknál/csajuknál aludni a szülők?

Figyelt kérdés
Vagy talán inkább a nevetséges szó jó erre. Hol itt a szülői felelősség?
2016. máj. 4. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
41%
Nekem nem azzal lenne bajom, hogy szexelnek, de reggel meg éjszaka nem akarnék egy vadidegent kerülgetni a házamban / lakásomban. Délután két órára átjön a srác / csaj, vagy az enyém menne, azzal nincs probléma, dugjanak, ha akarnak, ha tudnak nem hangosak lenni és tudnak védekezni...
2016. máj. 5. 09:38
 22/65 anonim ***** válasza:
52%
Vannak itt érdekes emberek anyum ugy volt hogy inkabb kerulgeti az idegent mont hogy az arok parton szexeljunk,meg igen kellettek az egyutt alvasok hogy pl tapasztalatott szerezzek. Anyum mindig orommel varta a parjaimat nem zavarta hogy itt vannak
2016. máj. 5. 09:44
 23/65 anonim ***** válasza:
66%

Akik nem akarnak másokat kerülgetni a házban, azok vendégeket se hívnak magukhoz? :D

Pl az egyik fél szülei, anyós/após se jöhet? Vagy testvérek, nagynénik, stb?

2016. máj. 5. 10:25
 24/65 A kérdező kommentje:
Előző, az teljesen más. Az családtag, vagy barát, őket szívesen látom, nyílván én is hívom őket. De egyrészt ők nem minden hétvégén vannak itt másrészt, pedig egy tizenéves kölök idegen számomra. És nagy valószínűséggel nem ő lesz a jövendőbelije a gyereknek. Nekem semmi bajom azzal ha szexelnek, jöjjön át napközben, szexeljenek, jöjjön át családi programokat de estére menjen haza. Szerintem egy tinikapcsolatnak nem erről kell szólnia, érdekes, én is, testvéreim is ismerőseim is tudtak tapasztalatot szerezni és együttlenni a barátjukkal anélkül, hogy együtt aludtak volna. Szerintem ez a felnőtt párkapcsolat része, nem a tinié.
2016. máj. 5. 10:34
 25/65 anonim ***** válasza:
80%

Na és mondjuk a férjed/feleséged családja?

Nem a rokonaid, ilyenekre gondoltam.

Mellesleg pont nem látod át a dolgot, ugyanis a legtöbb tini hamarabb alszik együtt, mint hogy szexre kerüljön a sor.

A pároddal összebújva filmezni, egymás karjaiban elaludni, majd úgy felébredni miért lenne nem gyereknek való?

Még ha a szexet helytelenítenéd, megérteném, oké, a vélemények változnak, de az általam fent leírtakban nincsen semmi baj, ez segít elmélyíteni egy kapcsolatot.

Én annó már fél éve együtt aludtam a párommal, mire szexre került a sor.

2016. máj. 5. 10:43
 26/65 anonim ***** válasza:
41%
Nekem pl. a férjem, feleségem családja nem annyira idegen, mint egy tinisrác, és max. évi 1x szállnak meg nálunk, vagy még annyiszor se. A vendégséget meg ne keverjük már azzal, hogy hetente kell egy kamaszgyereket kerülgetni a fürdőszobában. A gyerekem párja meg gyanítom, hogy nem évi egyszer akar együtt aludni a gyerekemmel. Amúgy meg együtt összebújva tévézni, együtt aludni is lehet napközben. Az meg, hogy a legtöbb tinipár előbb együtt alszik, és csak utána szexel... hát hadd ne mondjam, hogy hány százalékára igaz. Főleg a mai világban.
2016. máj. 5. 10:52
 27/65 A kérdező kommentje:

A férjem családja és rokonsága nyílván az én családom is. Nekem legalábbis annak számít, ők nem idegenek számomra.

Szerintem tinikorban nincs erre szükség, filmezhetnek, összebújhatnak nappal is. De azért egy tinikapcsolatban ne nevezzük már "pár"-nak a másik felet. Teljesen más jellegű a kapcsolatuk mint felnőttek esetében. Lehetnek szerelmesek, persze, de még mindig nem tartom egy tinikapcsolat részének. A gyereknek az az első, hogy tanuljon, megismerje önmagát, és igen, alakítson ki kapcsolatokat. El tudja "mélyíteni" enélkül is, hogy felnőttet játszana.

Mellesleg, tinikorban annyit változik a gyerek. Mi értelme lenne minden félévben új pasival együtt aludnia?

2016. máj. 5. 10:57
 28/65 anonim ***** válasza:
69%

Tinikoromban négy éven át ugyan az a párom volt.

Tizenhattól húsz éves koromig. Engedtessék meg, hogy azóta is ha szóba kerül, volt páromként emlegetem, mert az volt. Valóban változtunk, ezért volt egy közös megegyezéses szerződésbontásunk annak idején.

Rendszeresen aludtunk együtt, mégsem okozott ez nekem semmi kellemetlenséget, sem most, sem akkor, igenis része volt az együtt alvás a kapcsolatnak.

Ha te nem tudod, milyen hajnalig a pároddal(igenis így fogom írni) meghitten beszélgetni a sötétségben, csak sajnálni tudlak. Ha két felelősségteljes tiniről van szó, nem kell őket megfosztani ettől.

Védekezés is megvolt mikor már szükség volt rá, sosem volt terhes paránk.

Azóta új kapcsolatom van, és nyilván tiniként más volt, de leginkább a kapcsolat dinamikáját tudnám ide sorolni, egész más problémákkal néz szembe egy olyan pár, akik már közösen vezetnek háztartást.

Attól egyébként, hogy valakinek fél évente más pasija van, még nem kell ezt alapul venni.

Viszont azon kívül, hogy a szülőket zavarHATJA a másik ott tartózkodó tini(azért írtam így, mert sok esetben nincs így) semmit nem tudtál felhozni az ellen, hogy egy hosszú kapcsolatban (nem félévente váltakozó esetben) mi hátránya származik a két tininek ebből.

2016. máj. 5. 11:17
 29/65 anonim ***** válasza:
84%

Illetve még a kérdésem, akkor a gyerekednek azt sem engeded meg, hogy barátai ott aludjanak?

Én például kifejezetten szomorú lennék, ha a lányos pizsibulik kimaradtak volna az életemből. Pedig ők is idegenek ugyebár

2016. máj. 5. 11:19
 30/65 A kérdező kommentje:

Mivel van párom, tudom milyen meghitten beszélgetni hajnalig.

A pizsiparti megint más tészta, az hozzátartozik a tinikorhoz, természetesen lehetne ilyen, de ez megint rossz példa, mert nem minden hétvégén történik ez.

Nem mondtam, hogy bármi bajuk származik ebből, egyszerűen csak feleslegesnek és értelmetlennek tartom. Nincs meg az a mögöttes tartalom, ami a felnőttek esetében megvan, jóesetben.

Hogy őszinte legyek, számomra sokkal jobb érzés volt a férjemmel együtt aludni először, benne volt az újdonság varázsa neki is, nekem is, nem egy megszokott dolog volt, és igen elmélyítette a kapcsolatunkat.

Viszont tinikorban is voltak késő estig beszélgetős élményeim, ehhez nem kellett együtt aludni.

Van egy kishúgom, ő most 15 éves. Ismerem a barátait is. Ennyi idősen igenis gyerekek még, látom rajtuk, egyáltalán nem való nekik egy idegen családnál aludni. Még ha a másik családnak ez nem is baj. Tényleg ráérnek még. 18 éves korok után lesz még jó esetben egy jó 65-70 évük erre.

És a másik szempontom, még mindig. Hétvégén a saját házamban szeretném a férjemmel azt, úgy és akkor csinálni amikor mi akarjuk.

2016. máj. 5. 11:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!