Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem gáz, hogy...

Csak szerintem gáz, hogy 15-16 éves gyerekeket engednek a pasijuknál/csajuknál aludni a szülők?

Figyelt kérdés
Vagy talán inkább a nevetséges szó jó erre. Hol itt a szülői felelősség?
2016. máj. 4. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy szerinted úgy jó, ahogy téged neveltek, még most is ezen a témán pörögsz. Irigység-szag van :)
2016. máj. 5. 15:10
 42/65 A kérdező kommentje:

Nem pörgök, csak meglepődtem, hogy van aki szerint ez normális. Most is olvastam egy kérdést, ahol az anyuka a 13 éves lánya esetében gondolkodik ilyenen.

És miért irigykednék? :)

2016. máj. 5. 15:12
 43/65 anonim ***** válasza:
52%
Miért kell mások életét kritizálni. Kérdező. Téged miben befolyásol, ha az 500. 15-16 éves ismerősöd a barátjánál alszik? Neked olyan mindegy. Nem befolyásol semmiben. Mindenki a saját portáján sepregessen. Ne pedig más életében turkáljon. És ezt nemsokára 15 éves lányként mondom, aki 17 éves koráig nem kívánkozik elveszteni a szüzességét, illetve együtt aludni a párjával.
2016. máj. 5. 16:24
 44/65 A kérdező kommentje:
Édesem, nem is turkáltam. Felvetettem egy témát, kíváncsi voltam a véleményekre. Ennyi a történet :)
2016. máj. 5. 16:31
 45/65 anonim ***** válasza:
66%

"Hogy őszinte legyek, számomra sokkal jobb érzés volt a férjemmel együtt aludni először, "

Ez a nevetséges inkább. Nem is tapasztaltad a másik oldalt, de állítod, hogy neked ez volt a jobb. Mégis honnan tudnád?

2016. máj. 5. 16:40
 46/65 anonim ***** válasza:
82%

A fiúmnak vagyok az édese, nem neked, kérdező. Ja, felvetetted a témát, meglehet róla a véleményed, a saját gyerekedet is úgy neveled, ahogy akarod. De ez a stílus: "gáz", stb. Gáz megverni valakit, gáz beszólni valakinek, meg gáz, hogy aki nem a te elképzeléseid alapján cselekszik, az "gáz". Ami a leggázabb, hogy olyan koravén vagy, hogy már 25 évesen is "bezzegazénidőmben"-ezel, pedig egy évtizeddel se vagy idősebb a "kis" "pisis" 15-16 éveseknél. Bakker, mekkora fenőttnek képzeled magadat; a szüleim között nagyobb a korkülönbség.

Lényeg a lényeg: véleményed lehet mindenről, közöd meg semmi hozzájuk ;)

2016. máj. 5. 16:41
 47/65 A kérdező kommentje:

Mégegyszer mondom, a kérdés vitaindító volt inkább, kíváncsi voltam más hogy gondolkodik erről, miért gondolja normálisnak. :)

Közöm nincs hozzá, másoknak se hozzám, kíváncsiskodtam.

Másrészt igen, felnőtt vagyok, ez nem képezte vita tárgyát, viszont egy 15 éves még akárhogy is nézzük gyerek. És pont ebből a tényből kiindulva tartom nevetségesnek.

Egyébként felnőttek válaszát várom, nem gyerekekkel akartam leállni olyanról vitatkozni amiről még fogalmuk sincs, a továbbiakban légyszíves mellőzzétek ezt a kérdést, ha még nem múltatok el 20 évesek. Köszönöm :)

2016. máj. 5. 16:47
 48/65 anonim ***** válasza:
Bocs, én is tudok akkor kevésbé discraten fogalmazni. Nem mondtad, kinek címezed a kérdést, de szólásszabadság van, tehát bármikor elmondhatom a véleményemet. És lehetne annyi eszed, hogy ez az internet, simán írhatnám, hogy 35 éves vagyok, de nem teszem, legalább őszinte vagyok. Másrészt: Nem gyerek vagyok. Emlékszel a 7. osztályos biológia tananyagra? 1 hetes korig újszülött, 1 éves korig csecsemő, 7 éves korig kisgyerek, 13 éves korig gyerek, 13 éves kor fölött kamasz. Vannak kötelességeim, büntethető vagyok, önálló gondolatokra és cselekedetekre képes fiatalkorú. Megértem, hogy olyan ro hadt nagy felnőtt vagy, hogy már 1000 éve voltál iskolás, de azért az alaptudást illik megjegyezni életed végéig. És te álltál le vitázni. Én elmondtam, hogy nem gáz - annak ellenére, hogy én se csinálom -, inkább az gáz, hogy szörnyülködsz olyanokon, amik nem hátráltatnak téged, csak két kamasz ebben leli örömüket. Hű, rakod már a máglyát?
2016. máj. 5. 17:00
 49/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2016. máj. 5. 17:03
 50/65 anonim ***** válasza:
22%
szerintem is gáz.. ha lesz gyerekem akkor rendesen fogom nevelni, hogy ne legyen igénye ilyesmire már gyerek korában. az együtt alvás/nemi élet a felnőttek dolga.
2016. máj. 5. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!