Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem gáz, hogy...

Csak szerintem gáz, hogy 15-16 éves gyerekeket engednek a pasijuknál/csajuknál aludni a szülők?

Figyelt kérdés
Vagy talán inkább a nevetséges szó jó erre. Hol itt a szülői felelősség?
2016. máj. 4. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
66%
Meg kell oldani a hétvégéket. Egyik hétvégén a lánynál alszanak a gyerekek, a másikon a fiúnál. De mióta vannak együtt? A gyereked párját egyáltalán nem ismered? Se a családját?
2016. máj. 4. 22:39
 12/65 anonim ***** válasza:
27%
Ahhoz képest jó hamar belédverte valaki, kedves előző :)
2016. máj. 4. 22:40
 13/65 anonim ***** válasza:
47%
10es
2016. máj. 4. 22:40
 14/65 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem.

25 éves vagyok, nemrég voltam tini, de 15 évesen nekünk még az volt az izgi, ha suli után kézenfogva andalogtunk a pasinkkal, meg smároltunk a bokor mögött. Eszembe se jutott, hogy odamenjek egy idegen családhoz és zavarjak ott egy egész hétvégét. Szüleimet is megette volna a szégyen. És ők se akartak volna valami tizenéves kölyköt kerülgetni a saját házukban. Lehet hogy én és a környezetem volt maradi, de minden barátom és ismerősöm felnőttkorában kezdte ezt az "együttalvást". Megvan a szépsége, de szerintem egy gyereknek ebben a korban az iskola és a kötelességei az első, otthon van a helye.

2016. máj. 4. 22:50
 15/65 anonim ***** válasza:
88%
22 évesen szültem, nem gondolnám nagyon hamarnak. Nem egy éjszakás kalandból van, minden úgy van, mint a""nagykönyvben"".Szóval miért is baj, hogy fiatal szülők akartunk lenni és egyáltalán nem bánjuk? :)
2016. máj. 4. 22:51
 16/65 anonim ***** válasza:
17%
Változik a világ. Régebben, mikor te ennyi idős voltál kedves kérdező, az sem volt normális hogy csöcskidobós felsőt hordak, meg a tv-ben sem állandóan csupasz fenekeket lehetett látni.NÉzd meg a mostani csajokat: mindegyik push up melltartó, mély kivágás. És nem szól érte senki. A tb-ben mit látni?: a sztárokat meztelenül kb állandóan. Szóval ilyen az ottalvás is. Régen 18-20 évesen néha együtt aludhattak, mostmár 15-16 évesen hétvégente...
2016. máj. 4. 22:56
 17/65 anonim ***** válasza:
50%
Hajj... Egy újabb provokatív kérdés.
2016. máj. 4. 23:23
 18/65 anonim ***** válasza:
72%

Régen minden jobb volt, annyival minden jobb volt, hogy német majd orosz katonák császkáltak az országban. Még régebben meg annyi-annyival jobb, volt, hogy minden átlag ember a földesúr szolgája volt...

Itt egy elvont válasz.

2016. máj. 5. 00:01
 19/65 anonim ***** válasza:
24%
Ja hogy itt a 25 évesek az öregek ennél a válasznál? Beszraok. Én 40 vagyok de úgy vágnálak ki mint macskát arni. Nem ég le a szüleid képéről a bőr hogy 15 évesen nem otthon alszol? Milyen nevelés ez, mi lesz így belőled? Mert egyetemista biztos nem. Biztos út a kilátástalanságba. Még 10 évig tanulnod kéne, a szüleid tartanak el, tartsd be a szabályaikat.
2016. máj. 5. 00:26
 20/65 anonim ***** válasza:
60%

Sok mindentől függ. Nekem pl eszembe se jutott az ilyen

Ha majd egyszer lesz gyerekem, az alábbi feltételek teljesülése esetén aludhatna csak a pasijánál:

- Iskolai teljesítménye nem romolhat

- Meg akarom ismerni a fiút/lányt --> nem 1 hónap után, legalább 4-5 hónap elteltével beszélhetünk róla

- Amíg nem ismerem meg rendesen, ottalvásról szó se lehet, de közös családi programokra jöhet (de ez is legalább 2 hónap után - addig meg kibírják)

- Ismerni akarom a másik fél családját

- És nem hazudhat a gyerek. Ha egyszer is rajta kapom, az "iskolával" se engedem sehova. (És ki az a vak szülő aki egy ezzel kapcsolatos veszekedés után beveszi a sulis/barátnős dolgot?)

Élből tiltani hülyeség. Meg kell ismerni a másik felet, a családját. 15-16 évesen (pláne ha még fiatalabb) szerintem nem annak kéne a legnagyobb bajnak lennie, hogy nem aludhatnak együtt.

19/L

2016. máj. 5. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!