Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért hiszi azt, hogy...

Anyám miért hiszi azt, hogy mindennek róla kell szólnia?

Figyelt kérdés

Történetesen ma van a szülinapom. Olyan kettő körül megebédelt a család, aztán kis időre elvonultunk, ki-ki a maga helyére. Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta. Mondta, hogy most jöjjünk ki, erre én meg mondta, hogy mindjárt de most éppen nem alkalmas. Egy hülye internetes kvízt töltöttem ki éppen, időre, és hát nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, de aztán mégis kimentem. Egy kicsit morogtam, anyám meg erre bevágta a hisztit, és azt mondta, hogy tulajdonképpen őt nem is érdekli ez az egész, és bement. Persze utána még ment egy darabig a műfelháborodás.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de tulajdonképpen leszarom, amúgy is utálom a szülinapokat, csak nem értem, hogy miért nem lehetett volna 2 percet várni a tortázással. De aztán meg ki is mentem, úgyhogy ok nélkül ment a műhiszti.

Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?

2016. ápr. 30. 18:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
77%

Elrendeződtek a dolgok? Gondolom, magadhoz tértél és kisunnyogtál bocsánatot kérni és tortázni, mégiscsak jó az, még ha bolti is.

Uttsó mondatodért pedig nem csak szánalmas, hanem ótvar nagy paraszt is vagy, kérdező. Örülj, hogy nem a képeden landolt a tortád.

2016. máj. 1. 13:28
 42/44 anonim ***** válasza:
41%
Kérdedő undorító mocsok vagy hogy képzelted ezt, egy másik ember halálát kívánni, csak mert azt mondta hogy értékeld azt amid van. Okádék. Egyetértek, a torta a képedbe kellett volna. Megérdemelnéd hogy kidobjanak otthonról.
2016. máj. 1. 13:43
 43/44 anonim ***** válasza:
86%

A 32-es vagyok.

Bár már kijelentették, hogy tévedek, szerintem pontosan igazam volt. A kérdező nagyon jól elszórakozik, elvitatkozik, elpocskondiáz a válaszokon, mint unaloműző program. Felesleges volt kérdezni, ha már megvannak a válaszaid és azokat véded.

2016. máj. 1. 14:05
 44/44 A kérdező kommentje:

Nem kívántam a halálát, de az ilyenért nem lenne kár.

Sokan csak azért járnak erre az oldalra, hogy jó beolvassanak név és arc nélkül... Gondolom milyen életük lehet az ilyeneknek. Talán megváltás lenne számukra.

Elárulom, hogy a 65%-os egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy milyen a kapcsolatom anyámmal, ennek ellenére úgy ír, mintha ismerne, és engem pocskondiáz folyamatosan, válaszokon keresztül.

2016. máj. 1. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!