Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért hiszi azt, hogy...

Anyám miért hiszi azt, hogy mindennek róla kell szólnia?

Figyelt kérdés

Történetesen ma van a szülinapom. Olyan kettő körül megebédelt a család, aztán kis időre elvonultunk, ki-ki a maga helyére. Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta. Mondta, hogy most jöjjünk ki, erre én meg mondta, hogy mindjárt de most éppen nem alkalmas. Egy hülye internetes kvízt töltöttem ki éppen, időre, és hát nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, de aztán mégis kimentem. Egy kicsit morogtam, anyám meg erre bevágta a hisztit, és azt mondta, hogy tulajdonképpen őt nem is érdekli ez az egész, és bement. Persze utána még ment egy darabig a műfelháborodás.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de tulajdonképpen leszarom, amúgy is utálom a szülinapokat, csak nem értem, hogy miért nem lehetett volna 2 percet várni a tortázással. De aztán meg ki is mentem, úgyhogy ok nélkül ment a műhiszti.

Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?

2016. ápr. 30. 18:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
30%

Itt az élő példa, hogy jobb kutyát tartani....mert az hálás minden falatért, jó szóért.

Anyák napján talán (?) Anyádnak is ez jut eszébe.

2016. ápr. 30. 19:38
 12/44 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért írjátok, hogy nekem fontosabb volt a quiz, mert kimentem, csak kíváncsi lettem volna rá, és már nem kellett volna sok. a morgás se volt komoly, inkább komolytalan. Az egész olyan volt, mint a ha keze alá játszottam volna, mintha ezzel szívességet tettem volna neki. Végül is így előbb elindulhatott vásárolni.

Az meg elég aljas dolog, hogy olyanokat írtok, hogy van, akinek nem él az édesanyja.... mintha én a halálát kívántam volna OMG

Az meg, hogy jobb kutyát nevelni LOL!!!

A gyerek nem szolga vagy kutya. Én nem leszek soha pitiző öleb! Mert ember vagyok. És ráadásul nem az anyák seggéből jön a napfény.

egyébként meg szeretem őt, de sokszor nagyon utálatos tud lenni.

2016. ápr. 30. 19:57
 13/44 A kérdező kommentje:

10

Köszönöm!

2016. ápr. 30. 19:59
 14/44 anonim ***** válasza:
77%
hány éves vagy???? próbálj meg normális kapcsolatot kialakítani anyáddal.
2016. ápr. 30. 20:00
 15/44 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk jó lenne, ha ő nem lenne néha kötözködő meg hepciáskodó.
2016. ápr. 30. 20:05
 16/44 anonim ***** válasza:
31%

ha 12 éves vagy nem szóltunk egy szót se

ha 16 vagy több, akkor szánalmas vagy

2016. ápr. 30. 20:07
 17/44 A kérdező kommentje:
Miért vagyok szánalmas? Nem én játszottam el a hattyú halálát ok nélkül.
2016. ápr. 30. 20:11
 18/44 anonim ***** válasza:
78%

Szóval szerintetek így kell viselkedni egy gyerek születésnapján, és teljesen normális, hogy anyuka behisztizik, amiért a gyereke nem pattan azonnal. Hát gratulálok! Igen, talán a kérdezőben is van hiba, de ő még GYEREK, az anyja meg FELNŐTT, a kérdező ezért lehet gyerekes, az anyjának viszont talán nem kéne. Azt mondani a gyerekének, hogy őt nem is érdekli az egész, mármint a gyereke születésnapja... gyönyörű.

Kérdező, legalább te viselkedj felnőtt módjára, és köszöntsd fel holnap anyák napján, ahogy enélkül a dolog nélkül tetted volna.

Ja és kérdező, lehet, hogy utálod a szülinapokat - ilyen családi hozzáállás mellett nem is csodálom -, de én azért boldog szülinapot kívánok neked. ;)

Na, lehet lepontozni, amiért nem estem neki a kérdezőnek...

2016. ápr. 30. 20:12
 19/44 anonim ***** válasza:
23%

tehát 16 felett vagy! rohadt szánalmas vagy

- szerintem ne köszöntsd fel anyák napján, hogy a kérdésre is feleljen valaki

2016. ápr. 30. 20:15
 20/44 A kérdező kommentje:

19

Az a lényeg, hogy te nem vagy az, és büszkén feszülhet a mellkas! És mivel ilyen ellentmondást nem tűrően nyilvánítottad ki a felsőbbrendűséged, még hokizz is rá a képernyőre, hogy teljes legyen a boldogságod!

Nem is ismersz, gondolkozz már!

2016. ápr. 30. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!