Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig mindennek...

Miért kell mindig mindennek róla szólnia?

Figyelt kérdés
Apámról van szó. Szeret veszekedni mindenért, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor olyan nagy veszekedéseket generál, hogy mindenki órákig sír utána. Ugyanez van, ha próbálunk vele megbeszélni egy problémát. Amióta a eszemet tudom, sose sikerült, egyszer se. Vagy az ígérgetések mentek, vagy az üvöltözés, de mindig minden ugyanúgy maradt. Olyan szinten felemészti az életünket, hogy csak azt ehetünk, amit ő akar. Ráadásul állandóan feleszik előlünk mindent és ha szólni mer neki bárki, hogy nem maradt nekünk kaja, abból szintén halálig tartó mészárlás lesz. Nem lehet mellette megszólalni se, mert minden lében kanál és mindig az ő véleményének kell érvényesülnie, ha valaki más kerül fölénybe, elborul az agya. Úgy jár kel, mintha ő lenne az isten, mintha ő teremtette volna a világot, nekünk meg soha semmi hely nem marad. Ti hogy éreznétek a helyemben?
2015. jún. 12. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Nárcisztikus, szociopata vonás
2015. jún. 12. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Előbb küldtem el, szóval szociopata vonásokat is mutAt. Főleg, ha a keze is eljár. Mivel ő sosem fogja belátni a problémát, sok reményed nincs, menekülj, amint lehet.
2015. jún. 12. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Èdesànyàd ezt hogy bìrja? Tartanèk egy kis csalàdi kupaktanàcsot, hogy milyen lehetősègetek lenne, hova tudnàtok menni, ès hajrà.nem szoktam ilyet ìrni, de az ilyen ember megèrdemli hogy egyedūl maradjon. Ha meg miatta teljesen pènz nèlkūl vagytok, akkor inkàbb probàlkoznèk egy anyaotthonnal anyud helyèbe
2015. jún. 12. 23:23
 4/5 A kérdező kommentje:

1 Elolvastam és sajnos lehet benne valami.

3 Anyám ragaszkodik hozzá. Már próbáltam vele beszélni erről legalább egymilliószor, de nem sikerült. Nem tudom, mit lát benne, amiért mellette akar maradni, meg miért jó az neki, hogy folyton körülötte ugrál.

2015. jún. 13. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyönyörű.
2016. máj. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!