Hogy mutassam be itthon a barátomat, ha ezelőtt mindennek elmondtam anyának?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy már elég régóta szeretem, de csak nemrég jöttünk össze. És sose gondoltam volna, hogy egyszer együtt leszünk. Amikor bármi zavart vele kapcsolatba, itthon lehordtam kb. mindennek, elmondtam, milyen balhéi vannak, hogy milyen bunkó és nagyképű másokkal, szóval nem épp pozitív dolgokat.
De nem tudom, hogy ezek után, hogy mutassam be itthon.
Ő az első barátom.
2014. máj. 12. 21:06
1/5 anonim válasza:
No problem. Anyukádék tudnak erről, hogy néha a nagy összecsapások, civódások után alakul ki a love story.
2/5 A kérdező kommentje:
De mindent elmondtam, olyanokat is, amiket egyetlen szülő sem akar hallani a lánya barátjáról.
2014. máj. 12. 21:14
3/5 anonim válasza:
Ez egyébként egy jó kérdés, és engem is érdekelne valami tanács... ugyanis pontosan ebben a cipőben járok :D. Tudják a srácról, hogy voltak drogproblémái (már nincsenek) és ráadásul nagyon nem bírtuk egymás fejét egy darabig, szóval elmondtam én is mindennek. Szerintem a következtetés: Ne mondj túl sokat a szüleidnek az ismerőseidről, abból később csak a gubanc van :P
4/5 anonim válasza:
Hát érdekes szitu az biztos:)Megfognak lepődni az tuti,és bizalmatlanok lesznek szerintem vele szembe mivel hogy olyanokat mondtál róla,és nem fogják érteni,hogy akkor elmondtad mindennek most meg összejöttél vele,de majd megbékélnek:)
5/5 anonim válasza:
Most akkor kezdj el róla jókat mondani otthon, hogy másképp lássák ezután... a bemutatás meg ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!