Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be itthon a...

Hogy mutassam be itthon a barátomat, ha nagyon különbözőek vagyunk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyeség, amitől tartok. De a barátommal nagyon különbözőek vagyunk, néha azon gondolkozom, hogy tudtunk mi összejönni. De nekem ő az első barátom és bármennyire is tartok ettől, be kell mutatnom a szüleimnek.

Nem akarom, hogy már 5 perc után elítéljék, vagy azt gondolják, hogy nem hozzám való.

Mert anyáék mindig olyan fiút képzeltek el mellém, aki csendes, nyugodt, visszahúzódó (már próbáltak összehozni ismerősök gyerekeivel, nem voltam partner a dologba).

Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy azért vagyok a barátommal, mert így lázadok ellenük, mert ez nem igaz.

2014. ápr. 23. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak túlparázod a dolgot. Nyugi, nem agyalnak a szüleid annyit a barátodon, mint gondolod. :)
2014. ápr. 23. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért, milyen a barátod? Valami discos páwa gyerek? Esetleg punk? Így nehéz elképzelni.Na meg te milyen vagy?
2014. ápr. 24. 03:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mutasd be a barátodat a szüleidnek. Ha rendes ők is megkedvelik.
2014. ápr. 24. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Én átérzem a helyzetedet. Nem minden szülő annyira jó fej, hogy szó nélkül, mosolyogva fogadja a gyereke minden választottját, sőt, a legtöbben hülyeségeken akadnak ki, és hülyeségeket kifogásolnak. Amikor én bemutattam anyáméknak a mostani páromat, láttam az arcukon a törést kb azonnal, és az egész ebédre rányomta a bélyegét a ki nem mondott nemtetszésük. A párom egy iskolázott, végtelenül kedves, intelligens, sikeres férfi, annyi a bajuk vele, hogy túlsúlyos, és "hát hogy néz már ki melletted?" Azóta is hallgatom a siránkozást, hogy én "túl jó nő" vagyok hozzá, és nem egy ilyen embert képzeltek mellém. Esélyt sem adtak neki azóta sem, hogy jobban megismerjék, és anyám ha csak teheti, nyíltan hajtogatja, hogy szerinte milyen pasit kéne találnom, hogy majd ő összehoz az xy fiával/unokaöccsével/kollégájával, stb. Szerencsére a páromat nem érdekli anyám agymenése, soha egy rossz szót nem szól a szüleimről, pedig megtehetné. Szóval megértem hogy tartasz a szitutól.

Ettől függetlenül sok sikert. :)

2014. ápr. 24. 09:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Eddig mindenki szemében én voltam az aranyos, okos, jó tanuló, itthon ülő, unalmas lány.

A barátom pedig pont az ellentétem. Imád bulizni, szórakozni, a figyelem központjában lenni. Olyan "rosszfiús", vagy nem is tudom.

Nincs vele semmi baj, csak hogyha az emberek ránk néznek, nem biztos, hogy az ugrik be először nekik, hogy mi egy pár lennénk.

2014. ápr. 24. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz vele, majd elfogadják vagy végig hallgatsz egy szép monológot arról, hogy szerintük neked mi lenne a jó. Nálunk a párom hallgatta ezt végig. Voltam én is minden az első hónapokban csak kedves nő nem... Ő ügyvéd, én tetoválok... Azóta már édes kicsi lányukként kezelnek, de kellett hozzá, hogy ők is meg akarjak ismerni és ne zárkózzanak el tőlem 1000%-osan....
2014. ápr. 24. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!