Úgy érzem, megfulladok itthon?!
Egyszerűen már utálok itthon lenni! Fullasztónak érzem. A szüleimtől semmi szeretetet nem kapok, általában abból áll a beszélgetésünk, hogy ők panaszkodnak a munkahelyi problémáikról, meg utasítgatnak, hogy tanuljak, csináljam meg ezt meg azt, és ennyi. SOHA nem mentünk el nyaralni, nem csinálunk családi programokat, a hétvégék abból állnak, hogy mindenki alszik. Tudom, hogy biztos fáradtak a munka miatt, de velem miért nem foglalkoznak egy kicsit sem? Azt hiszik, hogy ez élet? Ez nem egy családi ház, csak egy alvószálló, már nyáron is borzasztóan kivoltam, hogy itthon van rajtam kívül még 2-3 ember, de senkivel nem tudok beszélni, játszani, programokat csinálni! :( Egyedül az a szerencsém, hogy van kutyám...
17L
Próbáltál erről beszélni velük? Lehet nem is gondolják, hogy te tini fejjel ennyire igényled a családi programokat!
Próbálj meg leülni melléjük, amikor éppen ébren vannak és mesélj nekik ezt azt.
Van testvérem, de már nem itthon él.
Tudom, hogy így is fel lehet nőni, de nekem nem az a célom, hogy túléljem ezeket az éveket, hanem boldog szeretnék lenni. Főleg most rossz, amikor az idő is még ilyen borús, esős, és a nap nagy részében bent vagyok a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!