Mit lehet kezdeni egy olyan szülővel, aki állandóan másokhoz hasonlítgat, ha olyanja van, mindennek elmond, és állandóan követelőzik, soha semmi nem jó neki?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 16:04
1/7 A kérdező kommentje:
És ami az egészben a legfrusztrálóbb, később úgy tesz, mintha ezek a dolgok meg sem történtek volna.
2015. okt. 8. 16:11
2/7 anonim válasza:
Kamasz vagy, számodra most mindenki rossz rajtad kívül. Majd kinövöd, addig sok sikert és türelmet a szüleidnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Aha, bennem van a hiba, köszönöm...
2015. okt. 8. 16:41
4/7 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van, miért nem olvasgatsz azokból??? Beírod googleba, hogy szülőnek semmi sem jó, kismillió kérdés kijön. Sőt rengeteg cikk is! Próbáld ki!
5/7 anonim válasza:
Túl általános a kérdés, konkrét példa esetleg?
6/7 anonim válasza:
Fel kell nőni, és nem elkövetni ezeket a hibákat a saját gyerekeddel szemben.
7/7 anonim válasza:
hát kb semmit, egy felnőtt embert nem fogsz tudni átnevelni.
az enyém is ilyen (papírja is vannak mindenféle pszichés problémákról), nagyon sokat szenvedtem miatta, aztán a saját lábamra álltam, nem engedem beleszólni az életembe és lelkileg is megerősödtem, már nem tud bántani az ilyenekkel.
de a gyerek- és kamaszkoromat pokollá tette
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!