Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért hiszi azt, hogy...

Anyám miért hiszi azt, hogy mindennek róla kell szólnia?

Figyelt kérdés

Történetesen ma van a szülinapom. Olyan kettő körül megebédelt a család, aztán kis időre elvonultunk, ki-ki a maga helyére. Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta. Mondta, hogy most jöjjünk ki, erre én meg mondta, hogy mindjárt de most éppen nem alkalmas. Egy hülye internetes kvízt töltöttem ki éppen, időre, és hát nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, de aztán mégis kimentem. Egy kicsit morogtam, anyám meg erre bevágta a hisztit, és azt mondta, hogy tulajdonképpen őt nem is érdekli ez az egész, és bement. Persze utána még ment egy darabig a műfelháborodás.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de tulajdonképpen leszarom, amúgy is utálom a szülinapokat, csak nem értem, hogy miért nem lehetett volna 2 percet várni a tortázással. De aztán meg ki is mentem, úgyhogy ok nélkül ment a műhiszti.

Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?

2016. ápr. 30. 18:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%

elég antiszoc vagy az ünnepi ebédről nem szokás kisétálni és netezni mért nem ért rá a torta után...

ha a haverokkal mész egy ünnepi piálásra ott se vonulsz el netezni anyádat mért nem lehet minimálisan tisztelni

kijárna egy pofon milyen felnöt lesz így belöled

2016. ápr. 30. 20:22
 22/44 anonim ***** válasza:
25%

65 %-os akaszd már fel magad légyszi.Kérdező: az ilyen bálkirálynőt lesz#rni a legegyszerűbb és leghatásosabb.Anyák napján nyugodtan köszöntsd fel ahogy szoktad.A hülyeségeiről meg ne vegyél tudomást.Az ilyen azt élvezi ha látja rajtad hogy sikeresen felidegesített,ne add meg neki az örömöt.

Ui.:Azért boldog szülinapot!

2016. ápr. 30. 20:23
 23/44 anonim ***** válasza:
19%
19??? Azt hittem, 12. :(
2016. ápr. 30. 20:26
 24/44 A kérdező kommentje:

A 19 nem a korom, hanem, hogy melyik válaszra ment a reakció!

Mint pl most: 21-es!

Nem sétáltam el, befejeztük az ebédet, mert megteltünk vele! A szüleim elmentek a nappaliba tévézni, mi meg a tesómmal internetezni a szobánkba.

2016. ápr. 30. 20:31
 25/44 anonim ***** válasza:
26%

22es a tetves tanácsod tartsd meg magadnak, haladéktalanul hajtsd is végre.

Tehát kérdező azt akarta, hogy egybegyűljünk anyák napja alkalmából szidni az anyákat.

Gratulálok!

2016. ápr. 30. 20:40
 26/44 A kérdező kommentje:

25-ös!

Nem ma van anyák napja te észkombájn, és senki sem szidta az anyákat, én sem szidom az anyámat, csak egy kérdést tettem föl!

Itt egyedül te titulálsz engem szánalmasnak. Nem én tehetek róla, hogy elhunyt az édesanyád. Attól még, hogy az enyém él, nem kell mindent elnéznem neki, ahogy ő sem néz el nekem mindent azért, mert a Teri néninek meghalt a fia. Ne legyél már ennyire buta!

2016. ápr. 30. 20:48
 27/44 anonim ***** válasza:
16%

Nem csak a 25-ös titulál szánalmasnak, én is.

Anyák napja holnap lesz. De attól ma még lehetsz bunkó ugye?

2016. ápr. 30. 20:55
 28/44 anonim ***** válasza:
28%

"Jajj, most nem érek rá elfogyasztani a hü lye tortámat, kvízeket töltögetek, meg amúgy is a boltból tetted, ja és ma nincsen anyák napja, szóval nyugodtan lehetek veled bunkó!!""

Én is szánalmasnak titullálak. Már vagyunk egy páran.

2016. ápr. 30. 21:02
 29/44 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg te vagy a hibás a dologban, mert egy béna netes szar fontosabb volt, mint hogy együtt ünnepeljetek.
2016. ápr. 30. 21:04
 30/44 A kérdező kommentje:

Most már minden oké! Csak annyit mondok, hogy az élet engem igazolt! Na puszi!

További jó elcsöppenést kívánok saját magatoktól!

2016. ápr. 30. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!