Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért hiszi azt, hogy...

Anyám miért hiszi azt, hogy mindennek róla kell szólnia?

Figyelt kérdés

Történetesen ma van a szülinapom. Olyan kettő körül megebédelt a család, aztán kis időre elvonultunk, ki-ki a maga helyére. Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta. Mondta, hogy most jöjjünk ki, erre én meg mondta, hogy mindjárt de most éppen nem alkalmas. Egy hülye internetes kvízt töltöttem ki éppen, időre, és hát nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, de aztán mégis kimentem. Egy kicsit morogtam, anyám meg erre bevágta a hisztit, és azt mondta, hogy tulajdonképpen őt nem is érdekli ez az egész, és bement. Persze utána még ment egy darabig a műfelháborodás.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de tulajdonképpen leszarom, amúgy is utálom a szülinapokat, csak nem értem, hogy miért nem lehetett volna 2 percet várni a tortázással. De aztán meg ki is mentem, úgyhogy ok nélkül ment a műhiszti.

Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?

2016. ápr. 30. 18:10
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
51%

Isten éltessen a születésnapodon! Hányadik?

"Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta" - ünnepelni akart... együtt...

"Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?"

- nem tudom, nekem gyerekkoromban meghalt az édesanyám, én a temetőben köszöntöm.

Te meg próbálj meg emberré válni.

2016. ápr. 30. 18:15
 2/44 anonim ***** válasza:
30%
ja, persze ez nulla - hát akkor NE köszöntsd sehogy,b+ kit érdekel
2016. ápr. 30. 18:20
 3/44 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy akarod. Alapból hülye vagy, és ezen a problémán nehéz segíteni. Hülye internetes kvízzel foglalkozol ahelyett, hogy hagynád, hogy ünnepeljenek, meg megköszönnéd a felköszöntést, a tortát. Édesanyád nyilván egész nap a kedvenc kajádat főzte, meg a tortádat sütötte, te meg kelletlenkedsz, ahelyett, hogy értékelnéd. Ha gondolod, folytasd holnap is, te tudod.
2016. ápr. 30. 18:40
 4/44 A kérdező kommentje:
Csak úgy sugárzik az értelem a válaszaidból...
2016. ápr. 30. 18:40
 5/44 A kérdező kommentje:

Ez a nap is olyan volt, mint a többi. Még csak aludni sem hagyott reggel. És nem a kedvenc kajámat főzte, a torta meg a boltból volt.

Egyébként lényegtelen, hogy egy internetes quiz miatt, vagy amiatt nem pattantam ki rögtön, mert mondjuk épp nagyvécéztem...

Kimentem.

Örülök, hogy itt mindenki tökéletes világban él, ahol csak tökéletes anyák meg tökéletes kérdezők élnek, csak a kérdező hülye.

2016. ápr. 30. 18:45
 6/44 A kérdező kommentje:
*tökéletes válaszolók.
2016. ápr. 30. 18:45
 7/44 anonim ***** válasza:
31%

Most komolyan? -.-"

Ilyenen kiakadni..

2016. ápr. 30. 18:48
 8/44 anonim ***** válasza:
67%
Utálod a szülinapokat de azért kiakadsz ilyenen :DD
2016. ápr. 30. 18:50
 9/44 anonim ***** válasza:
68%

Nincsenek tokeletes anyák sem tokeletes eletek.

Boldogok akiknek van meg edesanyjuk.

Úgyhogy kérjek szepen bocsánatot, hogy egy qva quiz fontosabb volt, mint a teged ünneplő családod.

2016. ápr. 30. 18:51
 10/44 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom mit álszenteskedik itt a többi válaszoló. Nem értem anyád hisztijét. Még ha tényleg a kedvedben akart volna járni, és mondjuk ő maga süti azt a nyavajás tortát, vagy a kedvenc ételeidet főzi még megérteném, hogy rosszul esik neki, na de így... Nem értem a mai világot. Azért szerintem a gyerek azt érzékeli, ha a szülők nem szívből, hanem muszájból adnak valamit születésnapra, de persze, mindig a hülye gyerek a hibás, mert a szülők szentek. Na mindegy...

Boldog születésnapot!! :)

2016. ápr. 30. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!