Anyám miért hiszi azt, hogy mindennek róla kell szólnia?
Történetesen ma van a szülinapom. Olyan kettő körül megebédelt a család, aztán kis időre elvonultunk, ki-ki a maga helyére. Anyám egyszer csak gondolt egyet, hogy akkor most jöjjön a torta. Mondta, hogy most jöjjünk ki, erre én meg mondta, hogy mindjárt de most éppen nem alkalmas. Egy hülye internetes kvízt töltöttem ki éppen, időre, és hát nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, de aztán mégis kimentem. Egy kicsit morogtam, anyám meg erre bevágta a hisztit, és azt mondta, hogy tulajdonképpen őt nem is érdekli ez az egész, és bement. Persze utána még ment egy darabig a műfelháborodás.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de tulajdonképpen leszarom, amúgy is utálom a szülinapokat, csak nem értem, hogy miért nem lehetett volna 2 percet várni a tortázással. De aztán meg ki is mentem, úgyhogy ok nélkül ment a műhiszti.
Most én akkor ezek után hogyan köszöntsem fel őt anyák napján?
32
Tévedsz. Csakhogy azt hadd ne tekintsem válasznak, hogy "rohadt szánalmas vagy, kérdező!", meg az ehhez hasonló értelmes hozzászólásokat. ;)
Szerintem nem szánalmas a Kérdező.
A szülők bementek tévézni, ő meg a testvérével a szobába gépezni. Ha nem volt megbeszélve időpont a torta feltálalására, akkor érthető, hogy zavart, ha közben valamit csináltál, időre, és ezt megszakították. Nem hiszem, hogy anyud rosszat akart volna, de az egyáltalán nem helyes, hogy utána kijelenti, hogy akkor nem is érdekli az egész. Ez már a hiszti része egy kicsit, mert nem úgy alakult minden, ahogy ő eltervezte.
Szerintem üljetek le, beszéljétek meg. Anyu, ne haragudj, hogy morogtam, de épp valaminek a közepén voltam, és nem volt idő megbeszélve a torta feltálalására. Nekem meg rosszul esett, hogy te ezek után elmentél.
Legalábbis valami ilyesmit kéne. :) Hátha rendeződik a dolog.
Boldog születésnapot!
Ez műhiszti anyád részéről, nekem a mosothaanyám ilyen. Ha valami nem RÖGTÖN és ÚGY van, ahogy ő akarja, bevágja a hisztit és elvonul.
Erre mi már csak röhögünk, mert nagyon gáz viselkedés ey felnőtt? embertől.
Én utoljára ilyet kb. 12 évesen csináltam.
Első, az pedig senkit nem érdekel itt, hogy neked meghalt az édesanyád, mert a kérdéshez semmi köze - mielőtt nekem esnél, én is a temetőbe járok 14 éve köszönteni.
37-es ha olyan szarrágó lenék, mint te, mondhatnám, engem meg rohadtul nem érdekel, hogy téged mi érdekel, és az sem, mi a véleményed rólam.
De nem mondom.
A kérdéshez meg van köze, amiket írtam! Neked is üzenem:
amit/akit nem becsülünk meg - elveszítjük. Ez az elvesztés NEM fizikai halált jelent. Ha ennyire nem tudnak kommunikálni egymással - egymás számára lénygében halottak. Ezért írtam, tudjon róla, hogy el lehet veszíteni egy másik embert, próbáljon meg normális, kommunikatív kapcsolatot kialakítani, ahol megbeszélik egymással a gondjaikat,
Ezeket egy gyerek nem érti, nem értheti, de egy fiatal felnőttnek, mint a kérdező, tudni kell. Ezért írtam.
Viszontlátásra, mindenkinek minden jót!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
ahogy már írtam tegnap este, elrendeződtek a dolgok. :)
Kedves 65%-os!
Nagyon nem vagy képbe. Fogalmad sincs, hogy milyen közöttünk a kapcsolat. Ahogy már írtam, alapból jó, csak van amikor kicsit kiállhatatlan, de lehet, hogy néha én is az vagyok. Ettől még nem vagyunk egymás számára halottak.
És annak ellenére, hogy fogalmad sincs semmiről, engem meg és elítélsz. Gratulálok!
Én mindenesetre nem bánnám, ha követnéd anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!