Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L
Figyelt kérdés
Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?
Válaszokat előre is köszönöm
2016. ápr. 27. 20:59
41/46 anonim válasza:
Ha már ki emelted a kérdést,elmondod mit.mondtak?
42/46 anonim válasza:
Szakadok ezen a kiemelésen. Na mi van, hosszúra nyúlt a németországi kirándulás? Akkor már lehet, hogy érdemes maradni még 1-2 évet, addigra le is nő, sőt talán még a 18-at is betöltöd... xD
43/46 anonim válasza:
Mi lett?
Amúgy szerintem nem rossz ez a hajfestés, sokkal természetesebben néz ki mint ha neon zöld/kék/narancs/rózsaszín vagy ezek kombinációja lenne.
44/46 anonim válasza:
teny, ami teny, anno minden ilyen temat megbeszeltem anyuekkal, volt amit nem engedtek aztan megint nem engedtek, en meg azert is:D szoval lelkileg felkeszultek ( bar a nyelvpiercinget tiltottak,de akkor 19 volta....teny fel ev mulva ki is szedtem mert nem szoktam meg) tobbi olyan nem volt para, alt. Megengedtek, de felkeszitettem oket:)
45/46 anonim válasza:
elozo vagyok:mellesleg kuldj egy mmst magadrol, otthon kitomboljak magukat addig:) vagy telon, de hazaerve kevesbe fognak megijedni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!