Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy ombre színűre festettem a hajamat? Az engedélyük nélkül 15/L

Figyelt kérdés

Egy németországi kiránduláson vagyunk és hát be lehetett festeni a hajunkat de én olyat kértem ami nem mosható ki. Hogy magyarázzam meg nekik hogy befestettem és hogx nekem ez így tetszik?

Válaszokat előre is köszönöm

2016. ápr. 27. 20:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Ha már ki emelted a kérdést,elmondod mit.mondtak?
2016. okt. 18. 19:53
 42/46 anonim ***** válasza:
Szakadok ezen a kiemelésen. Na mi van, hosszúra nyúlt a németországi kirándulás? Akkor már lehet, hogy érdemes maradni még 1-2 évet, addigra le is nő, sőt talán még a 18-at is betöltöd... xD
2016. okt. 18. 21:06
 43/46 anonim ***** válasza:

Mi lett?

Amúgy szerintem nem rossz ez a hajfestés, sokkal természetesebben néz ki mint ha neon zöld/kék/narancs/rózsaszín vagy ezek kombinációja lenne.

2016. okt. 18. 21:46
 44/46 anonim ***** válasza:
teny, ami teny, anno minden ilyen temat megbeszeltem anyuekkal, volt amit nem engedtek aztan megint nem engedtek, en meg azert is:D szoval lelkileg felkeszultek ( bar a nyelvpiercinget tiltottak,de akkor 19 volta....teny fel ev mulva ki is szedtem mert nem szoktam meg) tobbi olyan nem volt para, alt. Megengedtek, de felkeszitettem oket:)
2016. okt. 18. 22:58
 45/46 anonim ***** válasza:
elozo vagyok:mellesleg kuldj egy mmst magadrol, otthon kitomboljak magukat addig:) vagy telon, de hazaerve kevesbe fognak megijedni:D
2016. okt. 18. 23:00
 46/46 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés
2016. okt. 19. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!