Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy tetoválást szeretnék?
A fogadtatást az is befolyásolja, hogy hova és mekkorát szeretnél.
Én utólag mutattam meg, de én tudtam, hogy nem lesz gond belőle.
Figyu, ha nagylány vagy ahhoz, hogy tetováltass, kegyél akkor is nagylány, ha eléjük akarsz ezzel állni.
Nicsn ezen mit ragonzi, "anya, apa, szeretnék egy XY tetoválást csináltatni,mert...".
Könyörgöm...ez csak egy tetoválás.
Játssz el a gondolattal, megcsináltatod, még ha megjegyzést is tesznek, te szerinted, a hátralevő életedben ezzel lesznek elfoglalva?
Az elején maximum húzni fogják a szájukat, de bennük is tudatosul, hogy önálló ember vagy, saját döntésekkel, és mivel szeretnek (gondolom) így nem fognak nagy ügyet keríteni az egésznek szerintem, mert egy tetoválás nem fogja meghatározni a jövődet az ő szemükben, legalább is nem kéne.
rakhatod olyan helyre is, ami nem feltűnő, vagy nem látják.
szüleim nagyon tetoválásellenesek. nem hogy megbotránkoznak rajta, de megvetik.
nekem egyszerűen kellett egy bizonyos tetoválás. kb másfél évig terveztem, tudtam, hogy számomra mit jelent, és nem önkifejezni akartam vele, csak annyit, hogy rajtam legyen. (rációt ne keress benne :-) kellett, vonzott és kész. azóta is sokszor nézegetek embereket tetoválással, és gondolkozom, hogy számukra ez jelent valamit? vagy egyszerűen csak ki akartak tűnni vele a tömegből, és a legjobb megoldásnak a magamutogatást, megbotránkoztatást találták...)a lapockámra tetettem, és a szüleim még mindig nem tudják hogy ott van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!